Advertorial

(P) Distracția continuă la finalul verii, cu UNTOLD 2021

24.08.2021 | 13:12
P Distractia continua la finalul verii cu UNTOLD 2021

Mai sunt puține zile din această vară, însă vestea bună este că distracția continuă la cel mai înalt nivel și la început de toamnă, grație festivalului de muzică UNTOLD 2021. Cel mai important eveniment românesc de divertisment al acestui sezon este organizat la Cluj-Napoca între 9 și 12 septembrie, cu sprijinul a numeroși parteneri.

Pentru a șasea ediție UNTOLD, organizatorii au pregătit momente epice, cu peste 200 de artiști și trupe de renume internațional. Printre numele cu rezonanță care au fost anunțate pentru ediția UNTOLD din acest an se numără David Guetta – DJ-ul număr 1 al planetei, Dimitri Vegas & Like Mike (pe locul 2 în topul DJ Mag 100 cei mai buni DJ-i), Martin Garrix, Steve Aoki, Ofenbach, Sam Feldt, Paul van Dyk, Parov Stelar, The Script, Afrojack, Alok, DJ Snake, Lost Frequencies, Quintino. Rapperul American Tyga vine pentru prima oară pe scena principală UNTOLD.

Programul pentru fiecare zi de festival și pentru fiecare scenă este deja disponibil – 6 scene vor garanta distracția: Mainstage, Alchemy, Galaxy, Daydreaming, Fortune și Time. Fiecare scenă aduce un univers aparte în experiența UNTOLD, cu tematici speciale și momente pline de magia muzicii de calitate. Simțuri vii, vibrații puternice, spectacol intens – este promisiunea organizatorilor, o promisiune de altfel respectată la fiecare ediție precedentă a festivalului UNTOLD, ceea ce a dus la actuala notorietate a brandului la nivel internațional.

Scenele secundare găzduiesc nume de top din lumea techno, deep tech, house, tech house, trance, drum&bass, dubstep, trap, hip-hop, trip hop. Pe toate scenele de la festivalul organizat în inima Transilvaniei au făcut show de-a lungul timpului nume precum David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Hardwell, Avicii, Don Diablo, Afrojack, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Prodigy, The Script, John Newman, Ellie Goulding, Marshmello, Kygo, Alok, Alan Walker, The Chainsmokers, Hurts, Robbie Williams, Tinnie Tempah, Jason Derulo, Black Eyed Peas.

UNTOLD, supranumit The World Capital of Night and Magic, a impresionat încă de la prima ediție, când a cucerit premiul pentru Best Major Festival în Europa. La ultima ediție, cea din anul 2019, UNTOLD a ocupat locul 8 în top 50 festivaluri din lume, conform publicației DJ MAG.

Vlad Cazino, unul dintre partenerii deja tradiționali ai UNTOLD, se implică pentru distracție la maximum și în 2021. Atmosfera de festival va fi trăită de fani alături de trupa Vampirului Vlad (charismaticul personaj gazdă a cazinoului online), din care fac parte inclusiv Micutzu și Bordea, doi dintre cei mai apreciați artiști de stand-up comedy din România. Vlad Cazino a pregătit numeroase surprize la UNTOLD 2021, fiind parte din experiența intensă oferită fanilor divertismentului de calitate.

În ultima perioadă, Vlad Cazino a oferit numeroase bilete și pachete la UNTOLD, prin intermediul unei campanii excelente dedicate clienților online. Colaborările pe termen lung cu artiști de top din lumea stand-up comedy sunt doar o parte din angajamentul Vlad Cazino pentru distracție completă oferită românilor, cu experiențe echilibrate, online și offline. Nu întâmplător, implicarea ca partener UNTOLD 2021 este mai mult decât o simplă asociere de imagine, exact așa cum se întâmplă și cu colaborările cu Micutzu și Bordea, rezultate în conținut de calitate pentru toți cei dornici de distracție.

Vlad Cazino a fost creat în 2018 de Kindred Group, special pentru piața din România. Cazinoul online a crescut rapid în preferințele pasionaților de astfel de divertisment, devenind unul dintre cele mai populare branduri pe acest segment în țara noastră. Vlad Cazino vine mereu cu experiențe inedite la sloturi online, jocuri de cazino cu dealeri live, bingo, turnee de poker jackpot și campanii excelente pregătite cu diferite ocazii.