Advertorial

(P) Două dueluri de foc în prima zi a optimilor la EURO 2024

28.06.2024 | 22:18
P Doua dueluri de foc in prima zi a optimilor la EURO 2024
Italys Federico Chiesa during the Euro 2024 soccer match between Croatia and Italy at the Leipzig stadium, Lipsia, Germany - Monday 24, June , 2024. - Soccer . PUBLICATIONxNOTxINxITAxFRAxCHN Copyright: xFabioxFerrari/LaPressex

Sâmbătă, 29 iunie, sunt programate primele două meciuri din faza optimilor de finală la Campionatul European. Italia, deținătoarea titlului continental, va înfrunta Elveția pe stadionul din Berlin, în timp ce gazda Germania va avea de trecut un test important contra Danemarcei la Dortmund. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

În plus, pentru a onora cum se cuvine poziția de sponsor oficial al EURO 2024, Betano acordă MegaCote la toate meciurile turneului final indiferent de faza competiției. Vorbim aici de toate cele 51 de meciuri din competiție, partide care vor beneficia de cote mai mari cu până la 15%!

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de sâmbătă, 29 iunie, am ales cele două meciuri programate în optimi de finală la EURO 2024 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe opt piețe diferite de pariere pe același bilet. Extrem de îndrăgita metodă de pariere Bet Builder vine la EURO 2024 cu opțiuni noi, adaptate turneului final din Germania.

Elveția – Italia (19:00)

Se califică – Italia (cota 1.65)
Total goluri – Peste 1.5 (cota 1.55)
Italia șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.75)
Elveția cornere – Peste 3.5 (cota 1.62)

Ambele echipe au marcat în cinci din ultimele șase meciuri care au implicat Elveția și Italia.

Echipa Italiei a înscris în 14 din ultimele 16 meciuri oficiale, calificându-se cu mari emoții în optimi, după un gol marcat la ultima fază a meciului cu Croația.

Elveția s-a clasat pe locul doi într-o grupă câștigată de Germania, fiind aproape de victorie contra nemților în ultimul meci.

Se anunță un meci echilibrat între cele două, dar chiar și așa Italia pornește ca favorită la obținerea calificării în sferturile de finală.

Ultimele două meciuri directe s-au încheiat la egalitate, 0-0 în Elveția și 1-1 în Italia, partide care au contat pentru calificarea la Cupa Mondială din 2022, acolo unde Italia a ratat prezența.

La EURO 2020, Italia a învins Elveția cu 3-0 într-un meci din faza grupelor.

Germania – Danemarca (22:00)

Metoda calificării – Germania în timp regulamentar (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.00)
Germania șuturi pe poartă – Peste 5.5 (cota 2.07)
Total cartonașe – Sub 4.5 (cota 1.62)

În reeditarea finalei Campionatului European din 1992, Germania și Danemarca luptă de această dată pentru un loc în sferturile de finală.

Germania a câștigat cu emoții Grupa A, salvând in extremis remiza cu Elveția (1-1) la ultimul meci faza grupelor.

Nemții au câștigat cinci și au remizat în alte două din ultimele șapte meciuri disputate.

Danemarca s-a calificat în optimi fără să fi câștigat vreun meci, înregistrând trei remize în grupa câștigată de Anglia.

Ultimele două meciuri directe s-au încheiat la egalitate, de fiecare dată cu 1-1. Trei din ultimele patru meciuri directe s-au încheiat nedecis.

Germania a învins Danemarca la EURO 2012, cu 2-1, când cele două echipe s-au întâlnit în faza grupelor.

Cota totală 45.50

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Elveția – Italia și Germania – Danemarca de la EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 45.50, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.275,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor de la EURO 2024 în această perioadă, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European de Fotbal, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.