Advertorial

(P) Duelurile Fantezie ale zilei te așteaptă pe platforma Superbet și în aplicație

Vrei să îți sporești șansele la bilete verzi cu niște pariuri altfel? Duelurile Fantezie sunt ceea ce cauți! Le poți găsi pe platforma Superbet și în aplicație
23.11.2021 | 16:21
(P) Duelurile Fantezie ale zilei te așteaptă pe platforma Superbet și în aplicație

Deschide un cont online la Superbet și bucură-te de oferta de bun venit! Acum ai 50 de lei extra bonus să pariezi pe meciurile preferate.

Duelurile fantezie sunt confruntări imaginare pe care Superbet le creează între echipe care joacă în aceeași zi. Dă frâu liber imaginației și mizează pe unele dintre cele mai neașteptate partide!

Cum funcționează pariurile pe Dueluri Fantezie

Fie că vrei să aduci un plus de emoție pe biletele tale sau pur și simplu îți dorești să poți paria pe partide cu totul unice (unele dintre ele cu șanse destul de mici să se concretizeze în viața reală), Duelurile Fantezie de la Superbet sunt opțiunea cea mai bună.

Acest tip de pariuri aduce față în față, într-un context fictiv, echipe dintre cele mai variate. Cum câștigi? Pariurile tip Rezultat Final pe Dueluri Fantezie devin verzi atunci când echipa de pe biletul tău marchează mai multe goluri în partida pe care o joacă.

Spre exemplu, în duelul fictiv dintre Zenit și Coventry, pariul pe 1 devine verde dacă Zenit marchează mai multe goluri în meciul cu Malmo din Liga Campionilor decât Coventry în partida cu Birmingham din Championship.

La Superbet, ai cota 2.15 pe Zenit în această confruntare fictivă. Pariurile disponibile pentru Dueluri sunt Rezultat Final, GG Combo, Handicap, DNB și Reprize: prima repriză, pauză-final, PsF sau Total goluri (meci, prima/a doua repriză).

Topul Duelurilor Fantezie ale zilei

În oferta Duelurilor Fantezie se vor găsi întotdeauna confruntări plauzibile, care poate s-au și petrecut în viața reală, dar și dueluri cu totul unice, pe care mulți și le-ar dori. Dacă ar fi să întocmim astăzi un top 3 al celor mai interesante Dueluri, acesta ar arăta cam așa:

  • Pe locul 3, am adăuga partida dintre Barcelona și Sevilla. Cele două nu s-au întâlnit niciodată în Liga Campionilor. Singura dispută europeană la SuperNivel dintre cele două a fost Supercupa Europei din 2015, când Barcelona s-a impus cu 5-4. Diseară, Barcelona întâlnește Benfica, iar Sevilla joacă împotriva Wolfsburg. Barcelona joacă pentru calificarea în primăvara europeană și ne așteptăm la un meci ofensiv, mai ales odată cu venirea lui Xavi pe banca tehnică.
  • Pe locul 2, întâlnim Zenit vs Coventry. Zenit joacă în Liga Campionilor cu Malmo FF, iar Coventry întâlnește Birmingham în Championship. Este puțin probabil ca cele două echipe să se întâlnească vreodată într-un meci oficial din viața reală, dar iată că în Duelurile Fantezie de la Superbet, acest lucru devine posibil.
  • Pe locul 1, Duelul Fantezie dintre Manchester United – CSA Steaua București atrage toate privirile. Man United joacă pentru calificarea în primăvara europeană, iar plecarea antrenorului Ole Gunnar Solskjaer este văzută cu ochi buni de fani, care așteaptă venirea unui nume important, capabil, pe banca tehnică. Se spune că Ronaldo îl vrea pe Luis Enrique la cârma echipei. Până când vom vedea un meci real între Diavolii Roșii și CSA Steaua, așteptăm cu interes Duelul Fantezie dintre ele din această seară.

Bonus: Bayern – Atalanta este un alt Duel Fantezie pe care îl așteptăm cu sufletul la gură. Bayern este deja calificată în primăvara europeană și a dat și marcatorul la zi al competiției, pe Lewandowski. Atalanta, pe de cealaltă parte, încă speră la calificare. Pentru a avea șanse reale, trebuie să se impună și cu Young Boys în meciul din această seară, și cu Villarreal. Atalanta este una dintre cele mai ofensive echipe europene din prezent, semănând foarte mult la stilul de joc cu Bayern. Italienii au 7 goluri marcate până acum în Liga Campionilor și 27 de goluri în Serie A, unde se află pe locul 4.

Vezi toate Duelurile Fantezie ale zilei, aici!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperBilete #SuperCâștig #DueluriFantezie

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria ADVERTORIAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri