Advertorial

(P) E bine, e foarte bine, cade Jackpotu’ pe tine

E bine, e foarte bine, cade Jackpotu’ pe tine. O zi ca oricare alta. Muncă, masă, casă, prieteni, cazinou Mai sunt și unii care încep pe dos.
27.09.2022 | 14:05
P E bine e foarte bine cade Jackpotu pe tine

Bravo lor că schimbă rutina, important e să nu uiți să le faci pe toate că nu știi de unde sare un câștig. De pildă … un jackpot! Uite, să vezi, unui client Fortuna care dă zilnic prin cazinoul online, i se așează lucrurile nemaipomenit. Are 1.350.000 de lei în contul de joc, din care 1.244.721 de lei i-au venit brusc. L-au lovit de nu mai știe de el. A jucat Zodiac Wheel la EGT și la un spin banal, ca oricare altul, a început să-i cânte telefonul de jackpot și de bucurie.

Cât i-a luat să conștientizeze ce i s-a-ntâmplat, banii au fost deja în cont. Acum poate să-i retragă oricând și să-și facă liniștit o viață mai bună și mai frumoasă. Asta e când ești client Fortuna, trebuie să accepți și câte un jackpot de peste 1 milion de lei, chiar și mai mult. Și când te gândești că jackpot-urile astea la Fortuna se umflă mai rău decât contorarele de la curent și gaze … parcă, patrcă merită să le alergi un pic. Te așteptăm la mai bine.