Advertorial

(P) Elveția are șansa unei prime victorii în fața vicecampioanei! Vezi povestea surprizelor din istoria SuperEuro!

28.06.2021 | 14:40
P Elvetia are sansa unei prime victorii in fata vicecampioanei Vezi povestea surprizelor din istoria SuperEuro

Suporterii vor spectacol, iar meciurile cu final neașteptat sunt cele mai bune medicamente pentru inimile fanilor de pretutindeni. Mii de suflete bat la unison în timpul meciurilor, iar susținerea tribunelor e cel mai important factor în obținerea unei victorii. Cehia ne-a surprins cu o victorie de milioane în fața Olandei, iar acum e timpul Elveției să dea peste cap istoria turneului european cu o victorie în fața vicecampioanei. Ne așteaptă un meci mare, iar pentru a-ți face încălzirea, ți-am pregătit o frumoasă poveste a celor mai neașteptate victorii din istoria competiției. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și participă și tu la un meci istoric cu un SuperBilet!

Elveția își vrea avantajul!

Cu toții știm, Franța e favorită în meciul din această seară, însă orice echipă are punctele ei slabe, totul ține de puterea de adaptare a rivalilor pentru a profita de acestea. Echipa selecționată de Vladimir Petkovic are o misiune grea în această seară, însă istoria duelurilor ne oferă o urmă de speranță pentru un rezultat glorios. Dintr-un total de 7 meciuri directe, Elveția a reușit de 4 ori să finalizeze cu o remiză, iar egalul din faza grupelor de sezonul trecut ne-a făcut să ne dăm seama de adevărata putere a Elveției. Micile echipe naționale au prins avânt la acest turneu, rămâne de văzut cât de mult curaj au prins și elvețienii pentru meciul cu Franța. Vive la France se poate transforma într-un dureros “La revedere!”, așa că aruncă o privire peste oferta de pariuri și alege cel mai bun bilet pentru SuperMeciul de azi!

Respectul fanilor primează!

Deși Grecia nu s-a calificat în acest sezon european, va rămâne veșnic una dintre cele mai mari surprize de la SuperEuro. Greu de crezut, însă selecționata elenă este campioană europeană, iar povestea lor din 2004 e visul oricărei naționale mici. După un sezon de foc în care fiecare meci a fost o provocare imensă pentru selecționata Greciei, generația lui Seitaridis, Karagounis și Charisteas a ajuns să joace prima finală din istoria echipei. Lumea fotbalului era vrăjită de momentul de glorie de care grecii se bucurau, însă nimeni nu le dădea nicio șansă în marea finală cu Portugalia lui CR7 și a lui Luis Figo. Imposibilul s-a întâmplat, după 57 de minute pline de ocazii și faze spectaculoase, Charisteas îl păcălește pe portarul Portugaliei și marchează printr-o lovitură de cap de excepție. A fost un moment magic pentru fotbalul european, iar golul său a adus prima și ultima cupă europeană din istoria naționalei Greciei. Momentele importante au fost marcate în istoria fotbalului, însă victoria Greciei rămâne cel mai mare de până acum.

Cehia recapătă gloria de altădată!

Victoria din meciul cu Olanda ne-a făcut s-o privim pe selecționata Cehiei cu alți ochi, însă puțini știu că nu e prima dată când Cehia le oferă fanilor astfel de surprize. Dăm timpul puțin înapoi și ne întoarcem în sezonul din 1996, moment în care selecționata Cehiei a dat de pământ cu echipa Italiei în faza grupelor. Parcursul bun s-a văzut până în marea finală, însă meciul din faza grupelor a rămas emblematic pentru istoria ambelor formații. Pavel Nedved, legenda lui Juventus și a lui Lazio, a deschis scorul pentru selecționata Cehiei în minutul 5, iar 13 minute mai târziu, Enrico Chiesa a răspuns cu un gol pentru Gli Azzurri. Tensiunea creștea odată cu trecerea timpului, mai ales că scorul de 1-1 nu era în favoarea nimănui. Din nefericire pentru formația italiană, golul lui Radek Bejbl din minutul 35 a închis tabela de marcaj în favoarea selecționatei cehe, iar Italia bifa una dintre cele mai dureroase înfrângeri din palmaresul echipei. Marile echipe au parte și de cele mai grele înfrângeri, iar acest fapt ne motivează să urmărim cu interes toate meciurile acestui EuroSezon. Rămâi pe poziții pentru meciurile viitoare! Pariază acum pe favoritele tale și intră în cursa pentru marile premii de la acest turneu european.

Furia daneză are o SuperTradiție!

În zilele noastre, o victorie a danezilor în optimile turneului european nu mai reprezintă nicio surpriză, însă marea finală câștigată în 1992 va rămâne un rezultat neașteptat pentru toți iubitorii de fotbal. Pe lângă faptul că Danemarca se numără printre campioane, echipa daneză se bucură și de un stat aparte în rândul echipelor nordice. Danemarca e singura echipă nordică care a jucat vreodată o finală a turneului european. Ambiția daneză are o consistență aparte, iar tocmai această calitate i-a ajutat să devină una dintre cele mai respectate echipe naționale de la SuperEuro. Germanii au simțit pe pielea lor ce înseamnă să joci cu o echipă motivată, iar finala câștigată în 1992 prin golurile lui Jensen și Vilfort a reprezentat un apogeu al unei ambiții de neegalat. Sezonul acesta, danezii au sferturile asigurate, însă rămâne de văzut dacă meciul cu Cehia va fi la fel de ușor de câștigat pentru ei. Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale pentru optimi pe SuperSocial!