Advertorial

(P) Elveția vs Italia: duelul dintre vicecampioana grupei A și campioana en-titre a turneului

29.06.2024 | 14:47
P Elvetia vs Italia duelul dintre vicecampioana grupei A si campioana entitre a turneului

Meciul dintre Elveția și Italia, cel care dă startul optimilor de la Turneul din Germania, este programat sâmbătă de la ora 19:00. Derby-ul dintre vicecampioana grupei A și campioana en-titre este așteptat cu sufletul la gură de microbiști. Reușește adversara României din preliminarii să producă o surpriză de top? Sau Italia își păstrează supremația?

Visurile Italiei și realitatea Elveției

Fără doar și poate, Italia este o forță în fotbalul european și nu numai. Drept urmare, visurile și dorințele sale pentru actuala ediție sunt mari. Dar se potrivesc cu realitatea din teren?

Recapitulare rapidă: Elveția a fost adversara României în grupa din preliminarii. A ieșit pe locul 2 după naționala țării noastre, la 5 puncte distanță. Cu Țara Cantoanelor, România a scos un egal și o victorie. În grupa A de la Turneul din Germania, elvețienii au fost neînvinși, cu o victorie și două egaluri.

Pe de altă parte, Italia a fost și ea vicecampioană în grupa B, cu o victorie, un egal și o înfrângere dureroasă în fața Furiei Roja. Spaniolii au bifat victorii pe linie în grupă (singura echipă care a reușit acest lucru la actuala ediție) și au reușit să facă instrucție cu elevii lui Spalletti.

Rămâne de văzut dacă italienii își mai pot reveni și se pot concentra pe scopurile pe care le au sau dacă Elveția va produce o SuperSurpriză. Câștigătoarea acestei partide va întâlni în sferturi pe învingătoarea din duelul Anglia – Slovacia.

Bucură-te de oferta Superbet pentru partida dintre Elveția și Italia!

Vara asta, fii fotbal!