Advertorial

(P)  Etapă de foc în Europa! 2 zile, 3 derby-uri, un singur loc potrivit pentru fanii fotbalului

Weekend-ul aduce partide la intensitate maximă în Premier League, considerat cel mai valoros campionat de fotbal din lume!
14.01.2023 | 12:13
P Etapa de foc in Europa 2 zile 3 derbyuri un singur loc potrivit pentru fanii fotbalului

Manchester United – Manchester City și Tottenham Hotspur – Arsenal Londra sunt capetele de afiș ale acestui final de săptămână!

Pe Betano, ne-am pregătit cum se cuvine pentru aceste dueluri care o pot apropia pe City de liderul Arsenal, sau dimpotrivă, îi pot propulsa pe tunari mai aproape de primul titlu în 19 ani!

Ambele dueluri beneficiază de Cote cu Marjă 0% (tot profitul este la tine), Cote Mărite, dar și Super Cote Mărite!

Mai mult decât atât, golgheterul campionatului englez, Erling Haaland, primește, în exclusivitate și pentru o perioadă limitată de timp, o cotă de nerefuzat în platforma Betano!

  • Marcator Oricând: Haaland1.65 2.50

Norvegianul venit vara trecută de la Borussia Dortmund, a marcat nu mai puțin de 21 de goluri în primele sale 17 runde petrecute la Manchester City, doborând astfel record după record.

EL CLASICO SE JOACĂ CU BET BUILDER+

Real Madrid și FC Barcelona se întâlnesc duminică, la Ryiadh, în Finala Supercupei Spaniei. Cei 2 giganți se întâlnesc pentru a 2-a oară în acest sezon, duelul din turul campionatului fiind câștigat de madrileni în luna octombrie a anului 2022, scor 3-1 pe Santiago Bernabeu.

În semifinale, Real Madrid a eliminat-o pe Valencia la loviturile de departajare după 1-1 în 120 de minute. De cealaltă parte, catalanii nu au reușit nici ei să dispună de adversarii din semifinale în timpul regulamentar. Elevii lui Xavi au eliminat-o pe Betis tot la penalty-uri, după 2-2 în 2 ore de joc.

Meciul care împarte planeta în două constituie o ocazie importantă pentru pariori să folosească opțiunea Bet Builder+ de pe Betano. Se pot combina astfel până la 7 piețe diferite din același meci pe un singur bilet! Iată cum ar putea arăta un astfel de pariu:

  • Peste 2.5 Goluri – 72
  • Prima Repriză Egal – 22
  • Lewandowski Marchează Oricând – 95
  • Peste 9.5 Cornere – 83

 COTĂ TOTALĂ – 14.00

 Mai mult decât atât, rămâi cu ochii pe Betano, pentru că și El Clasico va beneficia de cote exclusive, pentru perioadă limitată de timp! Să fie verde!