(P) Fă-ți ziua mai frumoasă cu cele mai tari jocuri ale săptămânii! Te simți pregătit de aventură?

silviu elisei   
în Advertorial Superbet
16/09/2020, 11:52
(P) Fă-ți ziua mai frumoasă cu cele mai tari jocuri ale săptămânii! Te simți pregătit de aventură?

Se spune că Septembrie e cea mai tristă lună a anului. Putem înțelege de ce, peisajul mohorât, vremea răcoroasă sau ploile dese sunt doar câtiva factori care îți pot influența starea de spirit. Cu toate acestea, îți oferim câteva vești grozave! Jocurile săptămânii sunt gata să te binedispună cu câștiguri colosale, free spin-uri, dar și cu cele mai cool tematici din lumea aparatelor. Ești dispus să faci pasul către al nouălea cer? Află care sunt cele mai tari jocuri ale săptămânii și pășește cu dreptul în lumea SuperCâștigurilor! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și joacă direct de pe contul tău!

Extra Chilli, câștigul e mai iute ca niciodată!

Puțin amuzament, puțină distracție, niște aer latino și…. am obținut amestecul perfect pentru a te distra cu un SuperJoc în timpul tău liber. Extra Chilli te așteaptă cu cele mai tari combinații și cele mai profitabile linii pentru buzunarul tău. Gustul Americii de Sud n-a fost niciodată mai profitabil, iar cele 117.549 de linii plătitoare te pot propulsa direct în vârful topului. Instrucțiunile sunt foarte simple! Te pui pe jucat, intri în magia SuperJocurile și POC, câștigul te-a lovit cât ai clipi. Încearcă o mână la Extra Chilli și lasă-te sedus de vibe-ul latino al unuia dintre cele mai noi SuperJocuri din ofertă. Vezi aici secțiunea de jocuri a site-ului și arată-le tuturor ce mâini bune poți câștiga!

Butterfly Staxx, ia-ți zborul către profit!

Butterfly Staxx îmi aduce aminte de cuvintele legendarului Muhammad Ali. Zboară ca un fluture și înțeapă ca o albină. Fapt aplicabil și pentru tine, cel ce te dedici zi de zi în fața aparatelor pentru a-ți rotunji câștigurile. Zboară ca un fluture către profit și înțeapă fiecare mână câștigătoare cu o miză uriașă. Asta e rețeta câștigului, iar dacă stăm să ne luăm după parcursul marelui boxeur, ai toate șansele să ajungi și tu, la fel de mare, în lumea SuperJocurilor. Sunt 40 de linii plătitoare disponibile pentru fiecare mână, iar cu puțin noroc, poți prinde linia de free spins în primele încercări. Șansele tale de câștig cresc enorm cu fiecare free spin, iar odată cu ele, moralul tău. Fii încrezător în propriile aptitudini și încearcă-ți norocul cu cele mai tari jocuri ale săptămânii!

Gold Digger, caută comoara într-o linie norocoasă!

În copilărie, iubeam să mă dau drept căutători de comori prin parcuri sau alei. Foarte adevărat, de cele mai multe ori nu găseam mare lucru. Probabil și ție îți plăcea să faci asta, însă acum am crescut, iar căutatul comorilor și-a schimbat forma. Acum poți prinde comorile din noul SuperJoc Gold Digger. Jocul e o mina de aur, și la propriu, și la figurat, iar cele 20 de linii pătitoare îți pot satisface nevoia de câștig și curiozitatea de a juca. Totodată, ai șansa să prinzi și un respin care îți poate face viața mai ușoară la fiecare mână jucată. Ce zici? Te simți în stare să trăiești fiecare joc la intensitate maximă? Descarcă aici aplicația Superbet și joacă direct de pe smartphone-ul tău!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Închide ×