Advertorial

(P) Farul – FCSB, partida cu titlul pe masă între primele două clasate se joacă și în Betano Master

Penultima etapă a sezonului în playoff-ul din Liga 1 programează, duminică, de la 21:00, meciul care poate decide soarta titlului de campioană sau care poate amâna deznodământul pentru etapa finală de peste o săptămână.
20.05.2023 | 21:54
P Farul  FCSB partida cu titlul pe masa intre primele doua clasate se joaca si in Betano Master
Enagnon David Kiki in meciul de fotbal dintre FCSB si Farul Constanta, contand pentru Play-off-ul Superligii Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 17 aprilie 2023. Bucuresti *** Enagnon David Kiki in the football match between FCSB and Farul Constanta, counting for the Superbet Super League Play off, held at the National Arena in Bucharest, Monday 17 April 2023 Bucharest Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx

Un meci cu miză uriașă care se joacă și în noul Betano Master, campionatul predicțiilor din Liga 1. Intră în cursa pentru Marele Premiu, în valoare de 50.000 de lei, sau ocupă un loc în clasamentul cu premii totale de 500.000 Lei oferind câte un pronostic pentru fiecare meci din Liga 1.

Ce este Betano Master?

Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci.

Cum se joacă Betano Master pe Liga 1?

De exemplu, meciul Farul – FCSB din Playoff va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur, din lista care va fi disponibilă pe site-ul și în aplicația Betano în ziua meciului.

Una dintre predicții va fi Ambele echipe marchează: Da/Nu!

Selecția completă de pronosticuri va fi disponibilă în site și pe aplicația Betano în ziua meciului, dar până atunci trebuie știut că ambele echipe au marcat în cele trei meciuri directe din actualul sezon.

Farul conduce în clasament cu un avans minim de un punct și are nevoie de victorie pentru obținerea celui de-al doilea titlu din istorie cu Gheorghe Hagi la timonă. Ar fi primul titlu obținut sub noua denumire de ”Farul”, anterior Hagi cucerind campionatul cu ”Viitorul”.

FCSB are foame mare de trofee, fiind fără campionat câștigat din 2015. De atunci și până acum echipa bucureșteană a fost o abonată a locului secund, mereu în umbra rivalei CFR Cluj. De la ultimul titlu câștigat cu Constantin Gâlcă pe banca tehnică cei de la FCSB au mai câștigat un singur trofeu, Cupa României.

În ultimele cinci meciuri directe cele două echipe au jucat un fotbal ofensiv, cu nu mai puțin de 17 goluri marcate. O medie de peste 3 goluri pe meci.

Doar în acest sezon au fost marcate 12 goluri, de fiecare dată confruntările dintre Farul și FCSB fiind câștigătoare pentru cei care au mizat GG.

Farul a învins FCSB (3-1) la ultimul meci direct disputat la Ovidiu, în august 2022.

FCSB traversează cea mai bună formă a sezonului, cu trei victorii consecutive și patru succese în ultimele cinci etape.

De cealaltă parte, Farul a obținut două victorii și tot atâtea remize în ultimele patru jocuri după înfrângerea cu FCSB din turul playoff-ului (2-1 pe Arena Națională).

Titlul se poate decide în meciul de duminică seara într-un singur scenariu: Farul să câștige. Dobrogenii s-ar distanța la patru puncte și ar obține matematic titlul înaintea etapei finale. Orice alt deznodământ, egal sau victorie pentru FCSB, duce lupta pentru marele trofeu în ultima etapă.

Ultimele meciuri directe

FCSB – Farul 2-1 (17 aprilie 2023)
FCSB – Farul 2-3 (29 ianuarie 2023)
Farul – FCSB 3-1 (31 august 2022)
Farul – FCSB 0-4 (25 aprilie 2022)
FCSB – Farul 2-0 (14 martie 2022)
FCSB – Farul 0-2 (27 februarie 2022)
Farul – FCSB 0-1 (4 noiembrie 2021)

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite.

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte– obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte– obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite– obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică.

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

Nu uita de Asigurarea VAR la meciurile din Liga 1

VAR (Arbitrajul Video) beneficiază de o atenție sporită pe Betano, prin promoția numită „Asigurare VAR”.  Aceasta funcționează foarte simplu: dacă ai pariat pe golul unui anumit jucător din oferta Betano Oricând Marcator, iar reușita acestuia este anulată de VAR, atunci Asigurarea VAR de pe Betano îți plătește pariul drept câștigător.