Advertorial

(P) Fati şi “fraţii” săi! Vezi superviitorul din Liga Naţiunilor

13.10.2020 | 17:44
(P) Fati şi

Într-o superzi cu meciuri la „Tineret”, merită să-i luăm în vizor pe puștii care până și la U21 ar fi între cei mai tineri din echipă. Jucători pe care îi vom putea vedea jucând și după 2030! Poate unii, „late bloomers” cum spun englezii, abia atunci vor exploda. Că va fi sau că nu va fi așa, nu e neapărat important. Tot ce contează e ca meciurile în care intră să fie verzi pe biletele tale de pariuri! Deschide cont online la Superbet.ro și pariază pe competițiile tale preferate!

Liga Națiunilor e o competiție pe care multe dintre echipe o văd ca fiind una amicală. Poate și din acest motiv, naționalele din cea mai puternică divizie – Liga A – utilizează tot mai mulți jucători tineri. Le dau aceste meciuri care sunt teoretic oficiale, dar care practic încă nu sunt asumate de toată lumea ca fiind oficiale. Așa se face că Furia Roja și campioana mondială, echipa Les Bleus au făcut istorie cu doi jucători de U19, deja titularizați! Instalează gratuit aplicația Superbet pentru iOs sau Android și bucură-te de cele mai multe beneficii oferite de o aplicație de pariuri sportive jucătorilor!

Camavinga întrecut doar de un jucător din 1906 și de altul din 1914!

Ce nebunie! La 17 ani, Camavinga a devenit al treilea cel mai tânăr jucător din naționala Franței. Numai Julien Verbrugghe, care avea 16 ani și 10 zile la debutul său în 1906 și Maurice Gastiger, 17 ani și 4 luni la debutul din 1914 au fost mai tineri.

Fati întrecut doar de un jucător din 1936!

Ansu Fati – noua perlă a Barcei – e cel mai tânăr jucător al Spaniei în acest mileniu (la fel cum este Camavinga pentru Franța). Doar Angel Zubieta îl întrece. Fati a intrat împotriva Germaniei, la vârsta de 17 ani și 308 zile, cu 4 zile mai „bătrân” decât Angel Zubieta care jucase în 1936 contra Cehoslovaciei! Fă și tu istorie cu biletele pe care le plasezi pe meciurile din Liga Națiunilor și obține cele mai mari câștiguri la Superbet!

SuperTripla lui Fati completată în Liga Națiunilor

Juniorul originar din Guinea-Bissau a reușit sezonul trecut să devină cel mai tânăr marcator din istoria Ligii Campionilor și cel mai tânăr marcator din istoria Barcelonei în La Liga! În amicalul contra Ucrainei, el a devenit și cel mai tânăr marcator din istoria Spaniei, prin golul marcat în poarta ucrainienilor!

Și Camavinga a marcat un gol important, împotriva… aceleiași reprezentative, Ucraina. Într-un amical câștigat săptămâna trecută de Les Bleus cu 7-1! Numai Maurice Gastiger și golul său împotriva Elveției în 1914 întrec performanța lui Camavinga.

Naționalele mai slab valorice se tem să mizeze pe tineri!

Dacă încercăm să simulăm un prim 11 Under 21 sau chiar U20 (grupa de vârstă pentru mondialul de Tineret), reușim să găsim jucători doar în primele două divizii din Liga Națiunilor. În diviziile C și D e imposibil să acoperim toate posturile. Totuși, am găsit și acolo câțiva jucători care sunt pariuri uriașe pentru țările lor, iar infograficul vi-i prezintă pe toți. Mai jos, aflați și ce au făcut la Naționale de curând:

Szoboszlai (19 ani) a rămas în Austria în izolare, după ce mai mulți coechipieri au fost testați pozitivi pentru COVID 19. Ungaria e însă pe superval. A trecut de Bulgaria în Play Off-ul pentru Euro 2020 și va juca finala acasă la Budapesta, contra Islandei, învingătoarea României. Probabil, cu Szoboszalai în primul 11!

Kvaratskhelia (19 ani) a fost titular în victoria istorică a georgienilor contra bielorușilor, succes care i-a calificat pe gruzini în finala Play off-ului pentru Euro 2020 în liga D. O finală pe care o vor juca pe teren propriu acasă în noiembrie, contra Macedoniei de Nord.

Noah Frick (18 ani) n-a fost selecționat pentru etapele 3 & 4 și a evitat astfel înfrângerea rușinoasă pe teren propriu în fața Gibraltarului. Dar aproape sigur va reveni în lot pentru ultimele două etape în care această națională “minusculă” va căuta să evite rușine ultimului loc în grupa aflată în Liga D, o ligă din care nu ai unde să retrogradezi.

Loizou (17 ani) s-a calificat cu Omonia în grupele Europa League și a legat meciuri la națională! A fost titular în înfrângerea cu 2-0 suferită în Luxemburg în etapa a 3-a din Liga Națiunilor. Dar a marcat gol Cehiei în amicalul pierdut acasă de ciprioți, 1-2. Golul său a egalat la 1 scorul. Cehii câștigând în urma unui penalty.

Din orice perspectivă privești fotbalul atunci când pariezi, informează-te și din comentariile SuperJucătorilor pe care le poți citi în canalul de chat al fiecărui meci pe care vrei să pariezi. Gâsești simplu și rapid fiecare chat în SuperSocial, prima și singura rețea de socializare a pariorilor. O nouă experiență de joc la Superbet, una care îți dă posibilitatea să te bucuri de pasiunea pentru sport și pariuri alături de cei asemenea ție, cu toții, potențiali viitori SuperPrieteni de-ai tăi. Intră și tu pe SuperSocial și supertrăiește o experiență valoroasă de joc!

Tot în SuperSocial te poți inspira din biletele pe care le plasează Mister Ilie Dumitrescu, Grande Gică Craioveanu, jurnaliști experți Superbet, precum Lucian Lipovan și Dan Filoti, poți distribui biletele tale și te poți afirma ca parior!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria ADVERTORIAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri