Advertorial

(P) Fazele finale de la WTA Australian Open: Ashleigh Barty vs. restul lumii! Cum arată Cotele Superbet

Competiția feminină de la Australian Open mai are în concurs doar două dintre primele zece favorite de la startul turneului și stă, în continuare, în racheta talentatei australience Ashleigh Barty.
25.01.2022 | 15:28
P Fazele finale de la WTA Australian Open Ashleigh Barty vs restul lumii Cum arata Cotele Superbet

Lider mondial și principală favorită, Ash nu a avut ce discuta cu adversarele întâlnite până în semifinale, iar lumea tenisului s-a pus de acord asupra faptului că reprezentanta gazdelor e ultrafavorita concursului. O poate opri Keys? Dar Iga Swiatek?

Aflăm pe Superbet, unde ai SuperCote pentru fiecare meci, Pariuri Antepost, opțiunea SuperAvantaj pentru a câștiga mai rapid, dar și emisiunea zilnică SuperTenis cu Morariu și Meșter!

Zilnic, Gabriel Morariu și Mircea Meșter vorbesc despre ce s-a întâmplat și ce urmează să se întâmple în Australia la SuperTenis, doar pe canalul de YouTube Superbet România! Statistici, head-2-head, pariuri. Cele mai amuzante întâmplări de tenis și, nu în ultimul rând, Bătălia Cotelor: Morariu vs. Meșter într-un duel al pronosticurilor la cele mai echilibrate meciuri ale zilei!

Găsește Keys cheia pentru jocul lui Barty?

Interzis în precedentele trei ediții, când s-a oprit de două ori în sferturi și o dată în semifinale, finala Australian Open e un vis mai mult decât realizabil pentru Ashleigh Barty în 2022, an în care și-a spulberat toate adversarele și nu a pierdut decât un singur set.

Pentru amatorii de statistică, run-ul lui Barty la Australian Open indică 60 de game-uri câștigate și doar 17 pierdute în cinci meciuri, adică o medie impresionantă de 3.4 game-uri cedate/meci, ridicată oricum de cele șapte jocuri câștigate de americanca Amanda Anisimova în sferturi!

Pentru Barty, misiunea din semifinale se anunță dificilă, adversara sa, Madison Keys, arătând în 2022 o formă ieșită din comun. Cu titlu la WTA Adelaide și cu doar un set cedat la AO, cu chinezoaica Wang, reprezentanta SUA servește la un nivel incredibil, iar Jaqueline Cristian, Badosa și Krejcikova au aflat pe pielea lor cât de greu e un meci contra unei Madison Keys aflată într-o formă bună!

Iga Swiatek, favorita părții inferioare a tabloului

Pe o secțiune în care Halep și Sabalenka erau considerate, la un moment dat, mari favorite la finală, poloneza Iga Swiatek a profitat din plin de jocul rezultatelor și a devenit a doua favorită a Cotelor Superbet la câștigarea trofeului (cotă 4.74). Capabilă să revină de la 0-1 la seturi în fața Soranei Cîrstea, fosta campioană de la Roland Garros are de înfruntat provocarea numită Kaia Kanepi, estona care, la 38 de ani, a eliminat-o pe Sabalenka și a ajuns pentru prima dată în carieră printre cele mai bune opt jucătoare de la Antipozi.

Dacă va rezolva această ecuație, Swiatek va porni din postura de favorită și în faza semifinalelor, unde ar aștepta-o fie americanca Danielle Collins, fie franțuzoaica Alize Cornet, aflată în sferturile unui Grand Slam la a 63-a participare. Ambele traversează un moment bun, dar lipsa experienței în fazele finale ale turneelor majore constituie un handicap greu de depășit în astfel de condiții!

SuperAvantajul tău pentru bilete verzi!

Ți-ai imaginat că există o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a câștiga pariurile pe tenis? Dacă nu, noi îți spunem că DA! Pentru că pe Superbet un set câștigat cu 6-0 de jucătorul sau jucătoarea pe care ai pariat la începutul meciului e sinonim cu un pariu verde.

Scapi mai repede și mai ușor de emoții, nefiind nevoit să mai aștepți rezultatul final al duelului. Adăugăm și SuperStatisticile disponibile pentru fiecare jucător în parte și ai un tablou complet pe Superbet pentru Australian Open 2022.