Advertorial

(P) FCSB și Corvinul deschid noul sezon în Supercupa României

03.07.2024 | 16:54
P FCSB si Corvinul deschid noul sezon in Supercupa Romaniei
ALMERE , 28-06-2024 , Yanmar Stadium , season 2024 / 2025 , Dutch Eredivisie Football.Almere City FC player Kornelius Normann Hansen during the match Almere City FSCB Almere City - FCSB friendly PUBLICATIONxNOTxINxNED x25619236x Copyright:

Supercupa României programează joi, 4 iulie, confruntarea între campioana FCSB și Corvinul Hunedoara, echipa care a furnizat surpriza și a câștigat Cupa României Betano sezonul trecut. Un meci care deschide practic noul sezon competițional în fotbalul românesc. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, cinci pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de joi, 4 iulie, am ales meciul FCSB – Corvinul Hunedoara programat în Supercupa României și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe cinci piețe diferite de pariere, pe același bilet și o singură cotă cumulată.

FCSB – Corvinul Hunedoara (20:00)

Rezultat final – FCSB (cota 1.50)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.93)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.05)
Corvinul total cornere – Peste 1.5 (cota 1.52)
Marcator – David Miculescu oricând (cota 2.87)

Cota totală 10.25

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul FCSB – Corvinul Hunedoara poți ajunge la o cotă cumulată de 10.25, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 512,50 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

FCSB, gazda Supercupei

Pentru prima dată campioană în Liga 1 de la introducerea sistemului cu playoff și playout, FCSB pornește cu prima șansă în duelul cu cei de la Corvinul Hunedoara din Supercupa României.

Un meci care se va disputa cu FCSB în postură de echipă gazdă pe stadionul ”Steaua”, conform noii reguli potrivit căreia campioana României va fi gazda meciului din Supercupă începând cu ediția din acest an.

FCSB a efectuat peste vară un cantonament în Olanda, unde roș-albaștrii au disputat două meciuri amicale, ambele câștigate. Echipa campioană a învins echipa olandeză de amatori Apeldoorn cu 8-0, pentru ca apoi să învingă pe Almere City, echipă din Eredivisie, cu 2-1.

De la FCSB vor absenta cei patru jucători care au făcut parte din lotul naționalei României la EURO 2024. Este vorba de Florinel Coman, Adrian Șut, Darius Olaru și Ștefan Târnovanu.

Patru absențe de care cei de la Corvinul Hunedoara vor încerca să profite în meciul de joi seara.

Echipă de Liga 2, Corvinul a furnizat surpriza și a câștigat Cupa României Betano la loviturile de departajare cu Oțelul Galați.

Corvinul va reprezenta România în Liga Europa, unde va înfrunta pe Paksi din Ungaria, în primul tur preliminar.

Pentru FCSB și Corvinul meciul direct din Supercupa României reprezintă și un bun prilej de a pune la punct ultimele reglaje înaintea debutului în noul sezon al cupelor europene.

Transferuri în pauza de vară

Corvinul Hunedoara a realizat patru transferuri importante în pauza competițională pentru întărirea lotului în perspectiva participării în cupele europene.

Portarul Florin Iacob, mijlocașii Desley Ubbink și Roger, respectiv atacantul Sergiu Buș sunt principalele transferuri realizate de Corvinul.

La FCSB au ajuns mijlocașul Marius Ștefănescu, atacantul Daniel Popa și fundașul lateral David Kiki, plus revenirea lui Malcom Edjouma, împrumutat la Bari în ultimele șase luni.

Supercupa – Istorie

FCSB este echipa cu cele mai multe trofee în Supercupa României (1994, 1995, 1998, 2001, 2006, 2013), roș-albaștrii adunând alte șase ”finale” pierdute. Urmează CFR Cluj cu și Rapid, fiecare cu patru trofee.

Ultima oară FCSB a jucat în Supercupă în 2020, când a fost învinsă de CFR Cluj la loviturile de departajare.

De 13 ori în istorie Supercupa României a fost câștigată de echipa campioană și de 11 ori trofeul a ajuns în vitrina câștigătoarei Cupei României.

În patru din ultimii cinci ani Supercupa a fost câștigată de echipa care a triumfat în Cupa României, excepție fiind succesul celor de la CFR Cluj cu FCSB din 2020.

Ultimele trei ediții au revenit câștigătoarelor din Cupa României Betano, Universitatea Craiova (2021) și Sepsi Sf. Gheorghe (2022, 2023).

În nouă din ultimele zece Supercupe au fost marcate sub 2.5 goluri și doar una dintre echipe a marcat.