Advertorial

(P) Fierbe Liga 1 pe MaxBet.ro! MaxCote pe Finala Campionatului

19.05.2023 | 17:08
P Fierbe Liga 1 pe MaxBetro MaxCote pe Finala Campionatului

Campionatul României se încheie în forță pe MaxBet.ro cu bilete verzi prin care pasiunea ta pentru fotbal să fie transformată în câștiguri pe măsura așteptărilor! Deschide-ți cont pe MaxBet.ro și profită de Bonusul de Bun Venit de 800 RON și 25 RON FĂRĂ DEPUNERE!

18 GOLURI ÎN ULTIMELE 5 DIRECTE

Farul are avantajul în meciurile directe din acest sezon contra FCSB-ului după ce s-a impus cu 3-1 și 3-2 în sezonul regulat. Roș-albaștrii, cu Elias Charalambous la cârmă, au reușit o victorie cu 2-1 în turul din Play-Off. În ultimele 5 partide directe s-au înscris nu mai puțin de 18 goluri, golaverajul fiind de partea bucureștenilor, 11-7.

FARUL, 50 DIN 57 DE PUNCTE POSIBILE „ACASĂ”

Fortăreața de la Ovidiu a fost „cucerită” doar de armata experimentată a lui Dan Petrescu în victoria cu 3-0 obținută de CFR Cluj la începutul lui 2023. Doar Chindia și Hermannstadt au mai reușit să plece cu puncte de la malul mării, ambele reușind câte un 0-0.

Cu toate acestea, FCSB-ul lui Charalambous nu se lasă mai prejos, reușind 11 victorii din 19 posibile în deplasările din acest sezon.

COMAN ȘI COMPANIA, LIDERI ÎN PLAY-OFF

După un sezon plin de fluctuații, FCSB pare echipa mai bună în Play-Off, cu doar 7 goluri încasate. În plus, după victoria 1-0 contra CFR-ului, formația bucureșteană are și cel mai bun parcurs din top 6, cu 17 puncte. De cealaltă parte, Farul a strâns 15 puncte, dar și o victorie istorică, 7-2 contra Rapidului.

FCSB, FAVORITĂ PE MAXBET.RO: 2.40 PENTRU VICTORIA ROȘ-ALBAȘTRILOR

Charalambous beneficiază de forma excelentă pe care Florinel Coman o traversează, care a adus și victoria contra ardelenilor lui Petrescu, dintr-un gol marcat pe contraatac. Tot el este și cel mai bun marcator din Play-off, „șeptarul” FCSB-ului reușind să marcheze sau să dea o pasă decisivă în 6 din ultimele 7 partide jucate în campionat.

GG, PARIUL CÂȘTIGĂTOR LA FARUL – FCSB?

Constănțenii au cel mai bun atac din Play-Off, cu 17 goluri, în timp ce FCSB s-a impus la limită în 15 meciuri din acest sezon, dar au doar trei partide fără gol marcat.

AMBELE MARCHEAZĂ ȘI PESTE 2.5, COTA 2.05 PE MAXBET.RO

Mai mult, ultimele trei jocuri directe dintre Farul și FCSB au avut rezultate în care ambele echipe au reușit să găsească plasa porții adverse.

50 RON BONUS DACĂ PARIEZI PE FINALA CAMPIONATULUI

Atmosfera se anunță una pe măsură la Ovidiu, iar MaxCotele sunt pregătite! Pentru că tuturor ne plac Provocările, dacă plasezi bilete pe Farul – FCSB, MaxBet.ro îți dă 50 RON Bonus ca extra buget pentru Pariurile tale la Alt Nivel!