Advertorial

(P) Final grandios pentru Superclub de European! Vezi cine este câștigătorul ultimului BMW!

Pe lângă adrenalina combinată cu câștigurile importante, viața de parior îți aduce și alte surprize la care nu te aștepți.
13.07.2021 | 15:33
P Final grandios pentru Superclub de European Vezi cine este castigatorul ultimului BMW

De pildă, în lumea SuperPariorilor, auzi cele mai interesante povești, întâmplări frumoase care le-au schimbat radical viața celor mai devotați pariori într-o singură clipă, dar și victorii memorabile cu ajutorul cărora marii jucători se automotivează. O astfel de poveste trebuie să auzi și tu acum, mai exact, povestea celui mai valoros premiu din concursul SuperClub de European și, totodată, unul dintre cele mai valoroase premii din istoria Superbet. Află cine este fericitul câștigător al BMW-ului X5 și ce reacție a avut noul proprietar la aflarea unei astfel de vești.

A jucat și a câștigat!

Condițiile de participare au fost cât se poate de accesibile, însă tot devotamentul a fost elementul cheie pentru câștigarea unui BMW din cele 22 puse în joc. Fiecare leu jucat în ziua meciurilor se contoriza drept o șansă în plus la câștigarea unui premiu, iar cei cu mai multe șanse erau favoriți în câștigarea BMW-urilor puse în joc. Bogdan Stelea a fost VIP-ul serii. SuperAmbasadorul nostru a fost ales pentru decernarea premiilor în ultima ediție a concursului SuperClub de European. Aceleași mâini cu care a apărat la Campionatul Mondial din 1994 au declarat și SuperCâștigătorul celui mai valoros premiu al concursului. Momentele de suspans au fost lungi, iar norocul său de portar a fost transmis către o SuperCampioană din orașul Bacău. Am avut parte de o premieră, fiindcă ultimul BMW a fost primul care a fost câștigat în regiunea Moldovei. Acum zona de est are și ea un premiu în palmares și o câștigătoare mândră de noua sa mașină.

Reacția a fost memorabilă!

La prima veste, totul părea de necrezut pentru marea câștigătoare a concursului. După șocul imens a urmat și bucuria fără margini, vestea că a câștigat un BMW X5 nou-nouț a fost răvășitoare. Copleșită de emoții, campioana Moldovei a reușit să transmită bucuria până în platoul agenției Superbet Premium Store, iar gazda emisiunii, dar și invitații, au fost în asentimentul noii posesoare a mașinii. Sezonul acesta de SuperEuro a fost un real succes, atât din prima spectacolului fotbalistic, cât și din prisma premiilor oferite. Te așteptăm cu noi concursuri competițiile viitoare! Cine știe, poate următorul câștigător vei fi chiar tu! Intră aici și vezi integral ultima ediție a concursului!