Advertorial

(P) Focurile barajului pentru Dinamo și Csikszereda

20.05.2024 | 13:05
P Focurile barajului pentru Dinamo si Csikszereda
Universitatea Cluj v. Dinamo Bucuresti - Romanian Superliga FC Universitatea Cluj is playing against FC Dinamo Bucuresti at Cluj Arena in Cluj-Napoca, on May 4, 2024. Cluj-Napoca Romania PUBLICATIONxNOTxINxFRA Copyright: xFlaviuxBuboix originalFilename:buboi-notitle240504_npzuS.jpg

Echipele Dinamo București și FK Csikszereda Miercurea Ciuc se întâlnesc, luni, 20 mai, în manșa tur a barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Partida e programată de la ora 20:00 iar pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, patru pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta de luni, 20 mai, am ales meciul Dinamo București – Csikszereda Miercurea Ciuc din barajul pentru Liga 1 și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe un total de patru piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder activat cele mai jucate cote sunt în același loc.

Dinamo București – Csikszereda Miercurea Ciuc (20:00)

Rezultat final – Dinamo (cota 1.35)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.98)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.60)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.50)

Dinamo a încheiat pe locul opt în playout-ul din Liga 1, după ce în ultima etapă a învins pe teren propriu UTA, cu 2-0.

În ultimele cinci meciuri de campionat cei de la Dinamo au marcat de fiecare dată indiferent de rezultatul final.

Csikszereda Miercurea Ciuc a încheiat playoff-ul din Liga 2 pe ultimul loc, fiind fără victorie în ultimele cinci etape.

Echipa din Harghita a pierdut ultimele patru meciuri din campionat, cu 2-8 golaveraj în aceste jocuri.

Doar două victorii a obținut Csikszereda în faza playoff din al doilea eșalon.

De două ori s-au întâlnit Dinamo și Csikszereda până acum. În 2018, la un meci din Cupa României echipa harghiteană s-a impus la loviturile de departajare, pentru ca în 2022 cele două să termine la egalitate fără goluri în campionatul de Liga 2. Ambele dispute au avut loc pe terenul echipei din Miercurea Ciuc.

Meciul retur este programat peste o săptămână la Miercurea Ciuc, învingătoarea acestui baraj urmând a evolua sezonul viitor în Liga 1. Pentru Csikszereda o eventuală promovare ar reprezenta o premieră pentru fotbalul ciucan.

Cotă cumulată cu Bet Builder

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Dinamo București – Csikszereda Miercurea Ciuc poți ajunge la o cotă cumulată de 4.80, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 240,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.