Advertorial

(P) – Formula câștigătoare la Casa. Ai în plus bine de tot pe biletele F1 Canada.

Ai mai văzut F1 în ultimul timp? E treabă, îți spunem. S-a schimbat schimbarea, s-a dinamizat bătălia. Vâjâie totul ca-n anii de glorie. Din păcate mai vedem și câte un accident.
18.06.2022 | 12:16
P  Formula castigatoare la Casa Ai in plus bine de tot pe biletele F1 Canada
Formula câștigătoare la Casa. Ai în plus bine de tot pe biletele F1 Canada.

Ai mai văzut F1 în ultimul timp? E treabă, îți spunem. S-a schimbat schimbarea, s-a dinamizat bătălia. Vâjâie totul ca-n anii de glorie. Din păcate mai vedem și câte un accident. Din fericire, fără consecințe pentru piloți.

Sunt accidente în apex (pentru cunoscători), cu pedala-n podea, totul pentru locul 1. Acum vine Canada, iar Verstapppen, Perez și Leclerc sunt roată la roată în clasament, acum, la jumătatea sezonului.

Venim și noi cu cea mai bună dobândă din piață la bilet. Nu găsești nicăieri, la toate băncile mari, adunate. Cât dăm noi în plus pe biletele cu cotă minima 1.5, până la 200 de lei miză, nu vezi la nimeni.

Avem și multe tipuri de pariuri pe cursa de la Montreal, circuitul Gilles-Villeneuve, în toate cele 70 de tururi (4.36 km – bucata). Deci ai timp să pariezi și live dacă te trezești mai încolo. Gata, te lăsăm să apeși pedala câștigului și să-ți turezi șansele în blanăăăă! Totul #casaF1ebine