Advertorial

(P) Fotbalul nostru s-a întors! Liga 1 revine cu megacote, asigurare VAR și peste 2.000 de pariuri pe meci!

Momentul așteptat de toți fanii fotbalului din România a sosit. Un nou sezon de Liga 1 este pe cale să înceapă, iar la start sunt aliniate nume uriașe care reîntregesc tradiția fotbalului românesc!
15.07.2022 | 12:18
P Fotbalul nostru sa intors Liga 1 revine cu megacote asigurare VAR si peste 2000 de pariuri pe meci

 Hai pe Betano să descoperi oferta completă de pariere pentru primele etape și să-ți susții echipa favorită!

BetBuilder, megacote, asigurare VAR – vedetele noului sezon de pe Betano!

Cu BetBuilder îți poți construi propriile tale strategii pe un singur meci! Craiova – Sepsi sau CFR Cluj – Rapid sunt cele mai așteptate dueluri ale primei runde, și ce prilej mai bun pentru a folosi BetBuilder. Poți combina până la 7 piețe diferite din același eveniment,  alegând astfel cea mai bună tactică pentru tine!

MegaCotele de pe Betano îți asigură profit 100% pentru noul sezon! Profiți de cote excepționale pe durata întregii stagiuni, îți susții echipele favorite și beneficiezi de câștiguri fără ca Betano să perceapă comision.

Asigurare VAR îți protejează pariurile jucate pe piața “Marchează Oricând”. Acestea rămân verzi, chiar dacă jucătorului îi este anulată reușită după decizia arbitrilor din camera VAR sau după consultarea ecranului de la marginea terenului de către central!

FCSB și Craiova se luptă pentru a opri supremația CFR-ului

 La capătul unui campionat care pe final a avut valențe dramatice, CFR Cluj s-a impus pentru a 5-a oară la rând, câștigând astfel cel de-al 8-lea titlu din istoria sa de peste 100 de ani.

FCSB, deși a șchiopătat la începutul stagiunii, a reușit să-și revină pe parcurs și doar semi-eșecul din finalul stagiunii cu FC Voluntari a făcut ca CFR să fie sigură de titlu înainte de ultima etapă.

Roș-albaștrii caută titlul de campioană din anul 2015, pofta lor de trofee, mai mare ca niciodată, anunțând un sezon în care bucureștenii nu vor mai fi dispuși la compromisuri.

De partea cealaltă, oltenii lui Laszlo Balint vin după un sezon în care au ratat toate obiectivele propuse. Campionatul a fost pierdut din cauza seriilor de rezultate negative, alb-albaștrii făcând totuși un final de sezon consistent.

În această pauză, “Leii din Bănie” au reușit să-și păstreze cei mai importanți jucători, iar lotul rămâne unul dintre cele mai închegate din Liga 1 pentru noua stagiune în care echipa forțează un titlu care nu a mai venit în Oltenia de mai bine de 20 de ani.

PARIURI SPECIALE PENTRU LUPTA LA TITLU

 Indiferent de ce echipă susții în duelul pentru marele trofeu, Betano îți oferă numeroase variante speciale de pariere pentru deznodământul noului sezon, printre care:

Câștigător fără CFR Cluj – inclusiv playoff și playout

  • FCSB – 1.75
  • Craiova – 3.25
  • Rapid București – 8.00

 Ordinea corectă la final – inclusiv playoff și playout  

  • 1 – CFR Cluj & 2 – FCSB: 3.50
  • 1 – FCSB & 2 – CFR Cluj: 4.50
  • 1 – CFR Cluj & 2 – Univ. Craiova: 10.00

 Să nu piardă niciun meci în sezonul regulat 

  • CFR Cluj – 25.00
  • FCSB – 30.00
  • Craiova – 75.00

Un campionat mai disputat ca niciodată

Universitatea Craiova, FCSB, Rapid, Petrolul sau CFR Cluj sunt doar câțiva dintre actorii principali ai noului sezon. Ritmul acestui sezon va fi dat de meciurile pline de tensiune și orgolii, iar clasamentul final pare mai deschis ca niciodată!

Betano îți pune la dispoziție o serie de pariuri speciale denumite Head to Head. Poți alege dintr-o sumedenie de dueluri, pariind pe echipa care crezi că va termina mai sus la final de sezon!

 Suntem așadar în fața unui sezon în care spectacolul și tensiunea vor fi la ele acasă. Te așteptăm pe Betano cu MegaCote, Asigurare VAR, Pariuri Speciale, CashOut 100%, Bonus Multiplu și o multitudine de alte beneficii pregătite pentru fanii Sportului Rege!