Advertorial

(P) Germania – Anglia: SuperCote pentru revanşa nemţilor! Ambele echipe caută prima victorie în Liga Naţiunilor

Germania se gândeşte doar la revanşă înainte de meciul cu Anglia, programat marţi, de la 21:45, în Liga Naţiunilor. Este cea mai tare partidă din această etapă
07.06.2022 | 15:06
P Germania  Anglia SuperCote pentru revansa nemtilor Ambele echipe cauta prima victorie in Liga Natiunilor

Nici Germania, nici Anglia nu au reuşit să câştige în prima etapă. Nemţii au remizat cu Italia, în timp ce Anglia a suferit o înfrângere surprinzătoare în Ungaria.

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

Germania, neînvinsă cu Hansi Flick

Anglia a eliminat-o pe Germania în optimile de finală de la Campionatul European de anul trecut, Sterling şi Kane fiind cei doi marcatori din acel meci. A fost ultimul meci al lui Joachim Low pe banca nemţilor, iar înlocuitorul său, Hansi Flick, încă nu a pierdut.

După eliminarea de la Campionatul European, Germania a adunat opt victorii şi două rezultate de egalitate în cele 10 partide disputate. Seria de invincibilitate a fost pusă în pericol în meciul cu Italia, după golul Squadrei Azzurra din minutul 70, însă peste doar trei minute Joshua Kimmich a egalat.

Şi Anglia are ceva de demonstrat, în special după ce a pierdut la debutul în actuala ediţie de Liga Naţiunilor, 0-1 în Ungaria. Naţionala Albionului a devenit o adevărată maşinărie de goluri după Campionatul European, marcând 35 de goluri şi primind doar trei în nouă partide disputate.

Cine câştigă derby-ul din Liga Naţiunilor? Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Germania – Anglia şi alege inspirat!

Viitorul arată bine

Principalii marcatori de la cele două echipe sunt Timo Werner (cotă 3.00) şi Harry Kane (cotă 2.85). Vezi aici Cotele Speciale şi alege cine va marca în Germania – Anglia!

Dar Gareth Southgate, respectiv Hansi Flick, sunt cu gândul şi la viitor. Chiar dacă cei mai mulţi jucători din loturile celor două echipe vin din Premier League şi Bundesliga, doi dintre cei mai promiţători jucători, care pot fi piloni de bază în următoarea generaţie, au impresionat în alte ligi.

Tammy Abraham a fost adus de Jose Mourinho la AS Roma, iar în primul său sezon în capitala Italiei a marcat un total de 27 de goluri în 53 de partide, devenind între timp şi fotbalistul englez cu cele mai multe goluri într-un sezon de Serie A.

În acelaşi timp, Karim Adeyemi, la doar 20 de ani, este un nume care deja a impresionat în fotbalul european. A marcat 22 de goluri în 42 de meciuri pentru Salzburg, iar Borussia Dortmund deja l-a ales pentru a fi înlocuitorul lui Erling Haaland.

Nu uita, meciurile din Liga Naţiunilor beneficiază de SuperAvantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.