Advertorial

(P) Golgheterii anului 2021 intră în scenă! Lewandowski joacă azi, Mbappe în derby-ul etapei de mâine

14.06.2021 | 14:54
P Golgheterii anului 2021 intra in scena Lewandowski joaca azi Mbappe in derbyul etapei de maine

Primele trei zile ale Europeanului au adus 19 goluri în 7 partide, culminând cu spectacolul de pe Arena Națională la Austria – Macedonia de Nord și cu repriza nebună de la Amsterdam dintre Olanda și Ucraina, în care s-a marcat de 5 ori după pauză.

Media foarte ridicată de goluri pe meci (2,71) a fost atinsă chiar dacă în competiție nu au debutat încă cei mai mulți dintre marii atacanți ai Europei. Romelu Lukaku a făcut-o în stil de mare fotbalist, cu o „dublă” în poarta Rusiei. Immobile a reușit și el un gol cu Turcia. Harry Kane sau Memphis Depay în schimb, nu se află pe listele marcatorilor. Liste pe care pot intra, astăzi și mâine, vârfurile cu cele mai multe goluri în 2021: Lewandowski, Mbappe, Gerard Moreno, Ronaldo, Andre Silva sau Benzema!

Lewandowski are 1,27 goluri pe meci în 2021

Cel mai bun fotbalist din 2020 (chiar dacă Balonul de Aur nu s-a acordat) a păstrat același nivel și în 2021, doborând record după record. Bayern Munchen a suferit mult fără el, eliminarea din Liga Campionilor venind când Lewandowski era accidentat. Când a jucat, în schimb, polonezul a fost de neoprit. Are 28 de goluri în 2021, cele mai multe dintre fotbaliștii aflați la turneul final, pe care le-a marcat în numai 22 de partide!

Singurul minus al carierei lui „Lewa” e reprezentat de performanțele la marile competiții internaționale. La Mondial nu a găsit poarta, la European a înscris doar de 2 ori deși a jucat și în 2012, și în 2016. SuperMarcatorul polonez va încerca să puncteze din nou în partida de la Sankt Petersburg de azi, Polonia – Slovacia, arbitrată de Ovidiu Hațegan!

Gerard Moreno, anunțat titular în echipa Spaniei de diseară

Pe locul 3 în topul marcatorilor de la EURO în acest an e Gerard Moreno. Atacantul lui Villarreal are 22 de goluri în 29 de jocuri – depășit doar de Lewandowski și Mbappe! – și a avut un rol decisiv în parcursul european al „submarinului galben”, încheiat cu trofeul Ligii Europa. Gerard a ieșit la rampă târziu, dar pare că și-a găsit deja un loc în naționala Spaniei. Site-ul oficial al competiției îl anunță titular în meciul serii, Spania – Suedia, alături de Morata și Ferran Torres în linia de atac.

Mâine intră și starurile! Mbappe, Benzema, Ronaldo și Andre Silva au împreună 85 de goluri

Marți începe grupa F, cea mai așteptată a turneului final, cu jocul de la Budapesta dintre Ungaria și Portugalia. Campioana en-titre vine cu un lot mai puternic decât cel din 2016, în care Andre Silva – atacant cu un an de excepție la Frankfurt – are șanse minime de a fi titular. Forța ofensivă a lusitanilor îi are în centru pe Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes și Bernardo Silva; iar Jota sau Andre Silva pot intra de pe bancă pentru a schimba meciul. O linie de atac impresionantă are și Franța, unde așteptările sunt ca Deschamps să înceapă derby-ul cu Germania cu Griezmann, Benzema și Mbappe. În total, cei trei au 61 de goluri la echipele de club în 2021! Griezmann a înscris de 15 ori pentru Barcelona, Benzema de 18 pentru Real iar Mbappe de 28 pentru PSG.

Cine sunt golgheterii anului 2021 și ce cote au pentru a marca în următoarele meciuri

  1. Robert Lewandowski– 28 goluri în 22 meciuri (Bayern); 95 pentru gol în Polonia – Slovacia
  2. Kylian Mbappe– 28 goluri în 29 meciuri (PSG); 85 pentru gol în Franța – Germania
  3. Gerard Moreno– 22 goluri în 29 meciuri (Villarreal); 30 pentru gol în Spania – Suedia
  4. Cristiano Ronaldo– 20 goluri în 30 meciuri (Juventus); 90 pentru gol în Ungaria – Portugalia
  5. Andre Silva– 19 goluri în 21 meciuri (Frankfurt); 35 pentru gol în Ungaria – Portugalia
  6. Karim Benzema– 18 goluri în 27 meciuri (Real); 20 pentru gol în Franța – Germania
  7. Haris Seferovic– 18 goluri în 30 meciuri (Benfica)
  8. Harry Kane– 17 goluri în 26 meciuri (Tottenham)
  9. Mislav Orsic– 16 goluri în 28 meciuri (Dinamo Zagreb)

Pariurile din timpul SuperEURO dau o SuperMașină pe zi!

22 de zile cu meciuri înseamnă 22 de zile cu SuperPremii! 22 SuperMașini, 88 smartphone-uri și 110 SuperCeasuri sunt puse la bătaie în cadrul celor 22 extrageri din SuperClubul de European. Primele două mașini au plecat deja către câștigători, încă 20 așteaptă să plece! Fiecare leu jucat la pariuri sportive (live sau înainte de meci), loto și virtuale îți aduce o șansă în plus la următoarea extragere. Poți strânge punctele pariind din contul tău online Superbet (pe site sau în aplicație) sau dacă pariezi în agenții și introduci biletele în SuperClub!