Advertorial

(P) – Hai în joc! La Superbet ai Bonus 50 de lei și un SuperTricou cu Farul!

Un cont nou la Superbet îți aduce, până pe 11 iunie, beneficii duble! Te bucuri de o experiență all inclusive de pariuri sportive și casino, iar prima depunere te duce la next level.
04.06.2022 | 11:44
P  Hai in joc La Superbet ai Bonus 50 de lei si un SuperTricou cu Farul
(P) - Hai în joc! La Superbet ai Bonus 50 de lei și un SuperTricou cu Farul!

Pentru primii 50 de lei depuși te răsplătim cu un Bonus Online de 50 de lei, dar și cu un tricou original de joc al celor de la Farul Constanța. Tu ne spui numărul și numele pe care vrei să-l porți în cercul de prieteni, noi îți personalizăm tricoul și asigurăm distracția.

Fan al echipei lui Gică Hagi sau nu, te așteptăm pe canalul de Youtube Superbet România pentru a vedea tot ce se întâmplă în jurul echipei Farul, dar și challenge-uri cu fotbaliștii “Regelui” încercând să recreeze cele mai frumoase goluri ale marelui număr zece.

Imediat ce ai primit bonusul de 50 de Lei, poți profita de SuperAvantaj (ai pariu câștigător dacă echipa pe care ai jucat are două goluri avans oricând în meci), pe SuperLive (cote mărite pe principalele evenimente LIVE în fiecare zi) ori pe SuperSpeciale (favoritele pariorilor din toată lumea). După prima depunere, vei declanșa automat Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei.