Pariuri sportive

(P) Încă 6 români pot juca gratuit poker în Las Vegas pentru 888.888 USD

22.01.2020 | 16:27
P Inca 6 romani pot juca gratuit poker in Las Vegas pentru 888888 USD

Șase români și-au câștigat deja dreptul de a juca – absolut fără costuri – în acest an la World Series of Poker, în Las Vegas, în competiția unde premiul garantat este de 888.888 de dolari. Totul grație campaniei derulate de 888poker (partener WSOP 2020) și PokerFest România. Printr-un mecanism ce include turnee online și show-uri la TV, cei 6 câștigători au primit tichetul pentru jocul în turneul $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em, dar și transport și cazare în Las Vegas, deci tot ceea ce este necesar pentru o experiență de vis, gratuit!

Vestea bună pentru pasionații de poker este că încă 6 români vor avea parte de aceleași privilegii! Campania Road to Vegas a fost prelungită cu încă șase ediții! Fiecare ediție presupune mai întâi, ca și până acum, un turneu online la care oricine poate participa la 888poker, cu un tichet de 10 USD. Primii șase clasați în acest turneu săptămânal împart 5000 USD garantați, dar primesc și dreptul de a juca poker într-un show la B1 TV, alături de o vedetă selectată de organizatori.

 

 

Mecanismul este simplu: în spectacolul de poker televizat se pornește de la egal la egal (fiecare jucător are număr egal de fise), iar la momentul de final câștigă cel care are cele mai multe fise. Premiul: visul de a juca poker în Orașul Luminilor, îndeplinit! În plus, șansa de a cuceri cei 888.888 de dolari. Anul trecut, 10.188 de jucători au participat prin prisma tichetelor de 888 de dolari fiecare la $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em la WSOP. Cel mai bun rezultat consemnat de un român: Vlad Darie a ajuns până în ultima zi a competiției și a încheiat pe locul 7, cu 136.888 de dolari câștigați.

 

 

“Pokerul este un joc iubit de tot mai mulți români, iar noi ducem acest joc la rang de spectacol. Românii au șansa de a juca la nivel mare pe mai multe “scene” în campania organizată de 888poker și PokerFest România: mai întâi online, apoi într-un show TV de mare audiență, iar în final în Las Vegas, la una dintre cele mai importante competiții de poker din lume. Aventura începe cu un tichet online de doar 10 USD și poate continua până la cote fabuloase. Premiul de 888.888 de dolari este o tentație uriașă, iar noi facilităm jucătorilor de poker chiar și amatori, accesul în această lume a jucătorilor de top. La masa de poker, totul este posibil, cu abilități și inspirație, oricine poate ajunge la rezultate impresionante”, subliniază organizatorii Road to Vegas.

Noile finale programate la B1 TV în această campanie se vor desfășura pe următoarele date: 23 și 30 ianuarie, 6, 13, 20 și 27 februarie. Aceste show-uri TV vor fi extrem de spectaculoase și pentru privitori, inclusiv grație vedetelor invitate să participe de la egal la egal cu jucătorii calificați prin turneele online. Mihai Morar spre exemplu va fi pus în situația de a juca poker, va avea astfel un rol activ, de personaj, nu doar de host, așa cum se întâmplă de obicei în emisiunile TV / radio în care il vedem / ascultăm. Au mai fost invitate vedete din showbiz precum Silvia Popescu, Otniela, Oana Radu, Anda Adam, Amma și Roxana Nemeș.