Advertorial

(P) Începe EUROFORIA! Mozzart Bet ți-a pregătit o sumedenie de surprize pe perioada Campionatului European.

Azi se dă startul Campionatului European, iar pe Mozzart Bet te așteaptă o mulțime de surprize!    
15.06.2024 | 08:29
P Incepe EUROFORIA Mozzart Bet tia pregatit o sumedenie de surprize pe perioada Campionatului European

Trăiește adrenalina turneului și urmărește cea mai așteptată competiție fotbalistică a anului alături de noi. Fii pe fază în fiecare zi între 14 iunie și 14 iulie și pune mâna pe premiile pe care le-am pregătit.

Emoțiile sunt la cote înalte, așa că bucură-te de campaniile pregătite pentru perioada Campionatului European:

  • Nu arunca biletul pierdut! Pune-l în urnele din locațiile Mozzart Bet! Orice bilet pierzător, cu miza de minim 5 lei și care cuprinde minim un eveniment de la EURO 2024  în perioada 14 iunie – 14 iulie se poate transforma, eventual, într-unul câștigător. Premiile totale depășesc 100.000 de lei.
  • Euro Slots! Joacă la sloturile tale preferate pe mozzartbet.ro pe durata Europeanului și luptă pentru premii totale de 150.000 lei.
  • Am pregătit și pariuri gratuite! În fiecare etapă din Freebets Mania primești între 20% și 50% din valoarea depozitului în balanța de FREEBET aferentă contului tău. Folosește-i pentru pariuri fără condiții de rulaj (se reține doar miza).
  • Alege să vezi meciul zilei de la EURO la noi în agenție, pariază, iar noi îți facem cinste.
  • Happy Hours! În fiecare zi cu meciuri de la EURO, între orele 18:00 – 00:00, fiecare jucător de sloturi online are șansa să pună mâna pe unul dintre cele 35 de premii zilnice în bani.

Acum că te-am convins, te așteptăm să ne bucurăm împreună de Campionatul European.

Vezi AICI toate detaliile despre promoții.