Advertorial

(P) Începe încălzirea pentru turneul final!

Spania – Portugalia și Belgia – Croația, amicalele săptămânii
Autor: Claudiu Ilie | 31.05.2021 | 18:13
(P) Începe încălzirea pentru turneul final!

Mai puțin de două săptămâni rămase până la EURO 2020, turneul care s-a lăsat așteptat un an. Campionatele interne s-au terminat, Liga Campionilor și-a aflat noua câștigătoare, iar SuperFotbaliștii continentului se pregătesc acum de EURO. Unii vin după o scurtă vacanță, însă cei mai mulți au ajuns deja în cantonamentele echipelor naționale și îi așteaptă meciurile amicale din „încălzirea” pentru turneul final.

Echipele care „deschid” turneul au început deja

Italia – Turcia va fi meciul de deschidere al Europeanului, programat vineri seara, la Roma. Ambele au bifat deja câte un amical săptămâna trecută, chiar dacă în fața unor adversari modești. Italia a marcat de 7 ori în poarta micuțului stat vecin, San Marino, fără să primească gol. Turcia a înfruntat tot o țară vecină, pe Azerbaidjan, și a învins-o cu 2-1. Naționala lui Șenol Guneș mai are două jocuri de pregătire până la EURO și, în mod ciudat, nu va întâlni nicio echipă calificată la turneu. Astăzi e vizitată de Guineea, joi va juca împotriva Moldovei.

Alături de Turcia, doar 4 țări au ales o serie de amicale în care să nu joace cu echipe de la turneul final: Elveția (SUA și Liechtenstein), Macedonia de Nord (Slovenia și Kazahstan), Ucraina (Bahrain, Irlanda de Nord și Cipru) și Ungaria (Cipru și Irlanda).

Ronaldo revine pe Wanda Metropolitano într-un amical de gală

La polul opus sunt ultimele două campioane europene. Spania – Portugalia se joacă vineri seara, la Madrid. Meciul se dispută pe stadionul lui Atletico, unde CR7 nu a găsit poarta în ultimele 4 vizite. Ultimele sale goluri pe Metropolitano au fost date în noiembrie 2016, când a marcat toate golurile dintr-un Atletico – Real 0-3.

Spania și Portugalia au ales să înceapă campania amicalelor de EURO cu un meci dificil, urmând să aibă adversari mai facili în al doilea joc-test: pe Lituania și Israel. Un alt amical de lux va fi și cel dintre Belgia și Croația, naționale care au ajuns în final four-ul ultimului Mondial. Meciul lor e programat duminică, la Bruxelles.

Cele 10 amicale între echipe calificate la EURO

29/05: Suedia – Finlanda 2-0

1/06: Polonia – Rusia

2/06: Franța – Țara Galilor, Germania – Danemarca, Olanda – Scoția, Anglia – Austria

4/06: Spania – Portugalia, Italia – Cehia

6/06: Belgia – Croația, Austria – Slovacia

Vezi cele mai inspirate pariuri pe SuperSocial!

Descarcă aplicația Superbet pentru cele mai inspirate pariuri ale săptămânii, în singura rețea socială a pariorilor români. Intră pe SuperSocial și vezi cele mai populare bilete sau ce pariază ambasadorii Superbet: Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea sau cei mai buni jurnaliști sportivi din România! Urmărește pariurile lor și, dacă ai încredere în ele, joacă-le și tu cu o simplă apăsare a butonului „adaugă pe bilet”! Iar dacă vrei mai multe informații, fiecare meci are propria pagină de Chat, unde poți analiza și comenta evenimentul cu alți împătimiți ai sportului!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!