Advertorial

(P) Începe un nou episod din prima ligă germană, de această dată fără starurile Lewandowski și Haaland. Ce se schimbă?

Un nou sezon din campionatul german începe astăzi, odată cu partida pe care Bayern o va juca în deplasare la Frankfurt, de la 21:30. Poți urmări startul în Live Streaming pe site-ul și în aplicația Superbet!
05.08.2022 | 19:17
P Incepe un nou episod din prima liga germana de aceasta data fara starurile Lewandowski si Haaland Ce se schimba

Noua filă din povestea fotbalului de top din Germania este cât se poate de interesantă: superstarurile Lewandowski și Haaland au plecat, dar noile mișcări din mercato garantează spectacol în continuare.

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de SuperOferta de Bun-Venit!

 Cote antepost și statisticile noului sezon

18 echipe iau startul în prima ligă din Germania: Schalke 04 și Werder Bremen sunt nou promovate, iar Hertha și-a păstrat locul în campionat după barajul cu Hamburg. Din cei 546 de jucători, cel mai scump este Jude Bellingham, mijlocașul central al lui Dortmund. Bayern rămâne echipa cu cele mai multe titluri câștigate, iar în sezonul 22/23, fosta formație a lui Robert Lewandowski este așteptată să-și adjudece un nou trofeu (cota 1.20 la Superbet).

După plecările lui Lewa și Haaland, va fi Bundesliga mai puțin spectaculoasă? Fanii cred și speră că nu, mai ales pentru că perioada de mercato a fost plină cu SuperMișcări: Sadio Mane (Liverpool) și Matthijs de Ligt (Juventus) s-au alăturat lui Bayern, iar Niklas Süle (Bayern Munchen) a fost transferat la Dortmund – asta ca să numim doar câteva dintre transferurile de top.

Verifică aici toate cotele Superbet pentru Frankfurt – Bayern!

Noul episod din prima ligă este deschis en fanfare de un SuperMeci: campioana Germaniei, Bayern, joacă pe terenul câștigătoarei Europa League din sezonul trecut, Frankfurt. Fără doar și poate că bavarezii rămân o forță în campionat –  sunt cotați cu prima șansă să câștige meciul din această seară (1.53 versus 5.50 Frankfurt).

Iar sezonul acesta va fi unul SuperSpecial și dintr-un alt motiv: campionatul va da un golgheter nou, după hegemonia lui Robert Lewandowski (în ultimele 10 sezoane, Lewa și-a adjudecat titlul de cel mai bun marcator de 7 ori; Bundesliga nu a mai dat un golgheter nou din sezonul 16/17, când Aubameyang reușea 31 de goluri în tricoul lui Dortmund). Sadio Mane are cea mai bună cotă să bifeze această performanță: 4.50 la Superbet. Fostul jucător al lui Liverpool are cota 1.85 că va marca peste 18.5 goluri pentru Bayern.

Bundesliga a avut parte în această pauză competițională de foarte multe mișcări, unele binevenite, altele contestate de fani, însă cu siguranță că primul eșalon din Germania este pregătit să găzduiască show-uri în fața cărora vei rămâne mut de uimire – fie că ești fan înfocat sau doar suporter al fotbalului mondial.

Aici ai toate cotele antepost pentru campionatul din Germania!

#ÎmpreunăSuntemSuper #Bundesliga