Advertorial

(P) Inspiraţie pentru SuperBilete: Meciuri de top din Europa la mijlocul săptămânii

Urmează o nouă săptămână cu meciuri de top din cupele europene, unde se vor decide echipele care vor lupta în play-off pentru locurile din grupele Ligii Campionilor, Europa League şi Conference League.
08.08.2022 | 14:06
P Inspiratie pentru SuperBilete Meciuri de top din Europa la mijlocul saptamanii

Iar finalul de săptămână promite un spectacol desăvârşit. După Premier League, Bundesliga şi Ligue 1, este rândul şi pentru LaLiga şi Serie A să înceapă!

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

Meciuri decisive pentru play-off-ul Ligii

Marţi vom afla echipele calificate din turul trei preliminar în play-off-ul Ligii Campionilor. Există şi câteva instanţe unde echipele calificate sunt aproape certe, precum Benfica, Steaua Roşie, Maccabi Haifa sau Bodo/Glimt, care şi-au asigurat un avantaj greu de surmontat încă din partidele tur.

Şi Dinamo Zagreb, Dinamo Kiev, Royale Union şi Viktoria Plzen pornesc ca favorite la calificare în partidele de marţi seară, dar manşele retur se anunţă a fi foarte echilibrate. Intensitatea va ajunge la cote greu de măsurat în singurele „duble” în care există egalitate perfectă după primele 90 de minute: Ferencvaros – Qarabag şi PSV Eindhoven – Monaco.

Descoperă oferta pentru meciurile din Liga Campionilor şi alege cine se va califica în play-off!

Meciurile din Liga Campionilor, Europa League şi Conference League beneficiază de SuperAvantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Miercuri se decide supercampioana Europei

Cu excepţia unui singur meci din Conference League, Vitoria Guimaraes – Hajduk Split, ziua de miercuri este dedicată exclusiv partidei dintre Real Madrid şi Eintracht Frankfurt, câştigătoarele sezonului trecut din Liga Campionilor şi Europa League.

Pe stadionul din Helsinki, Carlo Ancelotti este în faţa unui trofeu pe care l-a câştigat deja de trei ori, de două ori cu Milan şi o dată cu Real, în timp ce Frankfurt este faţă în faţă cu istoria, la doar câteva zile după ce a fost „demolată” de Bayern Munchen, în prima etapă din Bundesliga.

Real sau Eintracht, cine câştigă Supercupa Europei? Descoperă SuperOferta şi alege-ţi favorita!

Ultima şansă pentru echipele din SuperLiga

Joi se vor decide şi echipele calificate în play-off-urile din Europa League şi Conference League, însă focusul superpariorilor va fi pe meciurile echipelor din SuperLiga.

Campioana en-titre, CFR Cluj, începe de la 0-0 meciul retur cu Şahtior Soligorsk, cu obiectivul setat pe grupele competiţiei. De la aceeaşi oră, Sepsi speră la o minune în Suedia, după ce Djurgarden a câştigat cu 3-1 la Sfântu Gheorghe. FCSB, singura echipă din România care a câştigat în urmă cu o săptămână, are nevoie şi de o victorie de moral în faţa suporterilor, după ce în SuperLiga victoria întârzie să apară. Craiova trebuie să spele ruşinea din tur cu Zorya, în timp ce scaunul lui Laszlo Balint se zgâlţâie tot mai are.

Câte echipe din SuperLiga se califică mai departe? Descoperă oferta de joi şi alege inspirat!