Advertorial

(P) „InterCity” către Istanbul: Manchester City și Inter Milano, aproape de finala UCL 2023

Spectacolul din Champions League se apropie de final, iar în această săptămână vor avea loc meciurile din manșa retur a semifinalelor.
15.05.2023 | 14:23
P InterCity catre Istanbul Manchester City si Inter Milano aproape de finala UCL 2023

Marți se va disputa confruntarea dintre Inter și AC Milan, în timp ce miercuri este programat super duelul dintre Manchester City și Real Madrid.

Dacă Inter a luat un avans considerabil după meciul tur, în care s-a impus cu 2-0 pe terenul lui AC Milan, în duelul dintre City și Real lucrurile sunt încă deschise, ținând cont de remiza, scor 1-1, de pe Bernabeu. Cotele stabilite de bookmakeri indică o posibilă finală City – Inter.

Dincolo de selecțiile 1X2 și pe calificare, amatorii de pariuri au la dispoziție numeroase alte variante în oferta de pariuri Champions League pregătită de Unibet, operator care pune la bătaie și 125.000 RON în cadrul unui nou episod din concursul Game of Champions la care pot participa gratuit toți clienții agenției.

AC Milan visează la o revenire spectaculoasă

AC Milan a demonstrat în istorie că este un club care cedează greu. Cu siguranță fanii milanezilor au încă în minte multe meciuri de top din istoria glorioasă a clubului la nivel continental. Învinsă cu 2-0 în tur de Inter, AC Milan are nevoie așadar de o revenire spectaculoasă. Unibet îi oferă cota 13.00 să se califice în finala Champions League, în timp ce Inter Milano are cota 1.04. Cât privește cotele 1X2, Inter are 2.16 să se impună, egalul are 3.35, iar AC Milan are cota 3.80.

Inter Milano are însă și un moral mai bun, mai ales că în acest an a câștigat toate cele trei partide cu AC Milan. În plus, scorul în tur putea fi chiar mai mare. În aceste condiții, poți miza la Unibet pe o selecție foarte interesantă disponibilă prin funcția Creare Pariu: 1X și ambele echipe vor înscrie, care are cota 2.30.

Manchester City – Real Madrid, meciul în care Guardiola așteaptă o nouă finală de Champions League

Miercuri, de la ora 22:00, va avea loc returul confruntării dintre City și Real Madrid. Se pornește de la 1-1, dar City este favorită clară la calificare. Unibet îi acordă cota 1.30 să se califice în finală, în timp ce Real Madrid are cota 3.60. În ce privește cotele 1X2, Manchester City are 1.63 să se impună în cele 90 de minute, egalul are cota 4.60, în timp ce o victorie a lui Real Madrid primește din partea Unibet cota 5.20.

E de așteptat un meci în care Manchester City va începe în forță și va ataca încă din primul minut, din dorința de a-și face misiunea cât mai ușoară. E ceva obișnuit pentru City, care a condus încă de la pauză în 4 din ultimele 5 partide de pe teren propriu. Iar dacă și tu crezi că acest lucru se va întâmpla, poți miza pe cota 2.08 la Unibet.

Haaland rămâne principalul pericol pentru Real Madrid

Chiar dacă în partida tur nu a impresionat, Erling Haaland rămâne un jucător de temut pentru defensiva lui Real Madrid. Norvegianul e golgheterul Champions League, cu 12 reușite. Media sa este impresionantă, întrucât a reușit un gol la fiecare 55 de minute disputate. Așadar, sunt șanse mari să-l vedem pe lista marcatorilor și în partida de miercuri, mai ales că se simte excelent pe Etihad. Unibet îi oferă cota 3.05 să deschidă scorul în confruntarea cu Real Madrid, o selecție ce merită luată în calcul.

Semifinalele Europa League și Conference League au loc joi

Celelalte două competiții continentale organizate de UEFA pentru cluburi își vor afla finalistele joi. În Europa League, AS Roma s-a impus în prima manșă contra lui Leverkusen cu 1-0. Formația lui Mourinho are cota 1.50 să ajungă în finală, în timp ce Leverkusen are 2.50. Cotele 1X2 sunt următoarele: Leverkusen are 2.04 să se impună, Roma are 3.95, iar egalul are 3.55. Cealaltă semifinală le pune față în față pe Sevilla și Juventus, un meci ce pleacă de la 1-1. Andaluzii sunt ușor favoriți să se califice în finală, cu cota 1.77, iar Juventus are cota 2.00. Sevilla are cota 2.55 să câștige joi, egalul are 3.55, iar Juventus are 3.00.

West Ham este favorită la câștigarea Conference League după ce a învins în prima manșă cu AZ Alkmaar, scor 2-1. Are cota 1.25 la calificarea în finală, iar olandezii au 3.75. West Ham are cota 2.60 să o învingă din nou pe Alkmaar, egalul are cota 3.25, iar victoria olandezilor are 2.65.

Cealaltă semifinală ne oferă un duel între FC Basel și Fiorentina. Elvețienii au câștigat cu 2-1 în tur și au cota 1.62 să ajungă în finală, în timp ce Fiorentina are 2.20. Victoria Fiorentinei are cota 1.80, egalul are 3.85, în timp ce un nou succes al elvețienilor are 4.00.

Cotele prezentate sunt preluate din oferta agenției de pariuri online Unibet (Licența ONJN Clasa I nr. L1160657W000330) și pot suferi modificări în orice moment.