Advertorial

(P) Jackpot uriaș câștigat la Favbet în această săptămână

Cine n-a visat măcar o dată să dea lovitura și să câștige potul cel mare la o loterie sau alte jocuri de noroc?
15.05.2023 | 20:00
P Jackpot urias castigat la Favbet in aceasta saptamana

Pentru un jucător Favbet, visul s-a îndeplinit acum câteva zile! Mai exact, duminică, pe 7 mai, când a nimerit un Jackpot uriaș.

În timp ce se juca la slotul preferat, jucătorul a trăit o experiență memorabilă. Norocosul câștigător a declanșat celebrele Jackpot Cards de la Amusnet Interactive. Jackpotul de inimă neagră i-a adus un câștig de 65.000 RON, adică aproape 14.000 de euro, o sumă la care mulți dintre noi continuăm încă să visăm. Jackpotul de Inimă Neagră de la Amusnet Interactive este unul dintre cele mai căutate jackpoturi progresive disponibile la Favbet, pentru că oferă jucătorilor șansa de a câștiga sume impresionante de bani. Iar câștigul de pe 7 mai confirmă acest lucru.

Chiar dacă cu sume mai mici, norocul a venit de două ori în decurs de două minute la un alt pasionat de jocuri de noroc, care a pus mâna pe mai bine de 12.500 RON. Prima dată, acesta a mizat 100 RON și imediat a câștigat 7525 RON. Jucătorul parcă a simțit că norocul este încă cu el, așa că a mai mizat 100 RON și a continuat să se distreze. După două minute, el a mai câștigat aproape 5000 RON. Jocul la care a dat lovitura este 40 Burning Hot, de la Amusnet Interactive, unul dintre cele mai populare sloturi de pe platforma Favbet.

Favbet pune la dispoziția pasionaților de jocuri de noroc peste 1000 de sloturi, zeci de mese live de Ruletă, Blackjack sau Baccarat, zeci de loterii populare internaționale, dar și sute de evenimente sportive cu multe opțiuni de pariere. Dacă vrei să te alături și tu comunității Favbet, îți poți deschide un cont nou și vei primi un generos bonus de bun venit, cu care să dai drumul distracției și, de ce nu, câștigurilor mari. Poate data viitoare, câștigul tău va fi subiectul articolului nostru. Joacă însă în mod responsabil! Doar așa vei fi sigur că pasiunea ta rămâne una distractivă.