Advertorial

(P) Jackpotul a ajuns la Craiova! Banii sunt deja în cont!

16.05.2023 | 17:59
P Jackpotul a ajuns la Craiova Banii sunt deja in cont

Pe MaxBet.ro, norocul e la tot pasul! O utilizatoare din Craiova a devenit mai bogată cu Jackpotul de Inimă Neagră, în valoare de 1.066.956,72 RON.

La scurt timp după câștig, am contactat-o pe câștigătoare, care ne-a povestit despre experiența trăită în momentul declanșării jackpotului, dar și despre ce va face de acum înainte.

  1. Care a fost prima reacție pe care ai avut-o când ai văzut că ai câștigat?

Am fost surprinsă, nu mă așteptam la o asemenea veste! Încă sunt uluită, nu am apucat să anunț pe cineva despre asta. Încerc să mă bucur, nu credeam că voi câștiga jackpotul cel mare!

  1. Când ai început să joci la cazino și care sunt sloturile tale favorite?

Am început să joc acum mai bine de 10 ani. Cât despre jocuri, îmi plac cele clasice, cu șeptari și fructe, iar printre preferatele mele sunt Shining Crown și Sizzling Hot.

  1. Ce vei face cu suma câștigată?

Îmi place să mă gândesc la viitor, tocmai de aceea voi investi banii în afacerea mea cu haine.

  1. Ai avut momente în care ai simțit că vei pune mâna pe un jackpot? Crezi în superstiții?

Nu sunt o fire superstițioasă, dar cred că am un șaselea simț! Atunci când am văzut că am mai multe sesiuni câștigătoare am sperat la un jackpot, iar visul mi s-a îndeplinit.

  1. Vei continua să joci pe MaxBet.ro? Ai un mesaj pentru ceilalți jucători?

Da, voi continua să mă joc și poate, cine știe, voi câștiga din nou. Continuați să jucați și cu siguranță determinarea voastră va fi răsplătită. Doar să aveți grijă să jucați responsabil!

Următorul Jackpot poate fi al tău

Pe MaxBet.ro găsești în fiecare zi promoții și misiuni de îndeplinit, iar sloturile tale preferate îți aduc acum trei MaxJackpoturi.

În plus, chiar acum se desfășoară Provocarea MaxRoyale, care îți oferă șansa unei experiențe care te ridică deasupra tuturor, cu premii la Alt Nivel! Spune DA Provocării, participă la turneele săptămânale, iar la final chiar tu poți fi câștigătorul unei aventuri cu elicopterul alături de doi prieteni, care se va încheia cu o cină de tip fine-dining!