Advertorial

(P) – Jesus la Arsenal, Pogba la Juventus și Sterling la Chelsea sunt cele mai pariate transferuri ale verii!

Nu spunem că așa va fi, ci doar că asta poți paria pe SuperSocial, unde cele mai tari transferuri ale verii s-au transformat în posibile surse de câștig.
25.06.2022 | 14:42
P  Jesus la Arsenal Pogba la Juventus si Sterling la Chelsea sunt cele mai pariate transferuri ale verii
Jesus la Arsenal, Pogba la Juventus și Sterling la Chelsea sunt cele mai pariate transferuri ale verii!

Cine unde se transferă rămâne mereu discuția principală în intersezon, iar acum, cu atâtea zvonistici care circulă, distracția e la cote înalte. Deocamdată, doar Haaland a ieșit din bârfe și supoziții, odată cu prezentarea sa oficială pe Etihad. Pentru restul, cerul e limita, iar tu nu doar că le poți prezice, dar poți și paria pe viitorul celor care se vor muta sau nu în această vară.

Drejan îl vede pe Lukaku la Inter, Anghel crede că Jesus rămâne la City

Pariurile pe transferurile din această vară ale greilor analizați mai sus sunt doar o picătură din oceanul de posibilități pe care le ai în secțiunea de Speciale din aplicație. Influencerii din SuperSocial și-au făcut deja alegerile și găsești biletele lor la liber. Inspiră-te din ele sau creează-ți propriul scenariu generator de câștig! Narcis Drejan a pariat pe transferul lui Lukaku la Inter Milano (cota 3,00). SuperGigi crede că Dembele va juca sezonul viitor la Chelsea (cota 1,40).

Iulian Anghel merge pe stabilitate la City și pe faptul că Jesus își va găsi loc lângă Haaland și va rămâne cetățean (cotă 2,50). Daniel Nazare îl forțează pe Lewandowski la Real Madrid (cotă 17,00), iar Romeo Chiriac a analizat și a decis că Gnabry nu o părăsește pe Bayern în această vară (cotă 1,30). Vezi aici cele mai tari cote și pariuri pe transferurile verii!

Lewa și Ronaldo sunt pe buzele tuturor

50 de milioane de euro ar costa polonezul, un jucător aproape de pensie, iar fanii sunt îngroziți de o eventuală nouă risipă. Cota mică pe care poți paria în aplicația Superbet, conform căruia polonezul ar merge în Catalonia, pare foarte riscant de jucat. Mai degrabă face cu ochiul cota de 3,00 (în scădere de la 4,00), conform căreia ar rămâne la Munchen, dar și cele de 6,00, respectiv 10,00, conform cărora Chelsea și United l-ar putea semna pe Lewandowski.

Apoi, Erik ten Hag, noul antrenor al lui United, a primit sfatul să scape de portughez și se pare că acesta ar fi drumul. Faptul că CR7 are contract beton și lipsă de oferte face însă treaba foarte dificilă și din acest motiv Superbet oferă, deocamdată, o cota de 1,20 că Ronaldo rămâne pe Old Trafford. Totuși, avem experiența de la Real Madrid și de la Juventus, când orgoliosul star, în secunda în care nu s-a mai simțit miezul de la cozonac, a forțat plecarea și a găsit mereu ușa. PSG (cotă 8,00), o întoarcere la Sporting (cotă 8,00), revenirea la Madrid (cotă 10,00) sau o aventură în Bavaria (cotă 20,00), toate pot oricând să devină pariuri verzi pe SuperSocial.

Sterling, aproape de al treilea greu din PL

Raheem Shaquille a fost o dezamăgire sezonul trecut, iar Pep nu uită și nu iartă. Doar accidentările l-au menținut pe Sterling la City, dar acum chiar nu mai are loc în angrenajul lui Guardiola. După 7 ani de la transferul său de la Liverpool pe 65 de milioane de euro, mijlocașul pleacă și bifează, cel mai probabil, al treilea oraș cu pedigree fotbalistic din Anglia. Asta pentru că după Liverpool și Manchester, acesta va ajunge la Londra, mai exact la Chelsea. Acum e o cotă de 1,20 pentru asta, fapt care certifică negocierile avansate dintre cele două părți. Vezi aici toate pariurile pe transferurile importante ale verii!

Suarez și Bale la orice club din MLS, cote 8,00 și 2,30

Pariuri foarte interesante par cele pe viitoarele echipe ale lui Luis Suarez și Gareth Bale, despărțiți oficial de Atletico Madrid și de Real Madrid și, aparent, chiar de fotbalul european. Favorită să obțină semnătura uruguayanului pare River Plate, argentinienii având o cotă de 1,80 că vor înfăptui minunea. Totuși, cel mai tare face cu ochiul cota de 8,00 conform căreia Suarez va ajunge în America de Nord, la orice club din MLS. Și sunt multe cu bani acolo.

Că vorbim de New York, Los Angeles, vreun club canadian sau de Inter Miami patronată de David Beckham și antrenată de Phill Neville, orice pare posibil și știm că acest spațiu a fost mereu unul atractiv pentru momentele de retragere ale jucătorilor cu cariere grele în Europa. Gareth Bale are și el o cotă foarte bună să ajungă peste Atlantic, 2,30, doar Cardifful natal (cotă 1,80) fiind mai aproape să-i obțină semnătura. Toate acestea și multe altele găsești doar dacă vii pe SuperSocial, în aplicația de mobil Superbet!