Advertorial

(P) Joacă la Favbet și susține România din tribune la Euro 2024! Câștigă bilete la turneul final din Germania

17.05.2024 | 17:49
P Joaca la Favbet si sustine Romania din tribune la Euro 2024 Castiga bilete la turneul final din Germania

Euro 2024 se apropie, iar noi avem din nou șansa să strigăm pentru România la un turneu final. Dar tu poți fi cel care face asta chiar din Germania, din tribunele stadionului. Participă la campania Favbet dedicată turneului final Euro 2024 și câștigă bilete la meciul dintre România și Slovacia, de la Frankfurt.

Strigă pentru România din tribune. Favbet te trimite la Euro

Intră în Hall of Fame. Euro 2024 până pe 28 mai și fii tu cel care va cânta imnul României alături de tricolori.

Tot ce ai de făcut este să plasezi pariuri live sau pre match, de minimum 50 lei, să joci la sloturile din secțiunea Casino și să aduni cât mai multe puncte. Dacă la final vei fi în topul clasamentului, atunci vei merge la Frankfurt ca să-i susții pe tricolori în meciul cu Slovacia. Și mai poți lua pe cineva cu tine, pentru că Favbet pune la bătaie 2 bilete la meciul Slovacia – România, două nopți de cazare în Frankfurt, plus un voucher de 4000 lei. Nu rata șansa de a fi în mijlocul acțiunii la cel mai tare eveniment de fotbal din 2024!

La Favbet, sesiunile de joacă se transformă în profit

Dacă accepți provocarea Favbet și intri în cursa pentru biletele la Euro 2024, atunci poate dai și lovitura la jocurile preferate.

În ultima săptămână, mai mulți jucători au avut încasări mari la sloturi, dar doi dintre aceștia au ieșit bine pe profit. Cel mai norocos jucător al săptămânii a avut încasări totale de 178.756 lei! La o singură mână, el a câștigat 109.700 lei. S-a întâmplat la jocul Age of Troy, de la Amusnet. Unui alt jucător i-au intrat în conturi 71.019 lei, de la jocul Starlight Princess.

Încearcă-ți și tu norocul la Favbet, poate vei fi norocosul săptămânii sau chiar cel care va merge la Euro 2024. Nu uita însă să joci responsabil, pentru că jocurile de noroc pot crea dependență.