Advertorial

(P) Joacă-te pe Betano, depune pe Betano.Cash, noul serviciu de depunere Cash în exclusivitate

13.08.2021 | 14:36
P Joacate pe Betano depune pe BetanoCash noul serviciu de depunere Cash in exclusivitate

La Betano acum poți face depuneri cash în contul tău mai simplu ca niciodată fără să folosești card sau cont bancar, prin intermediul noului serviciu de depunere cash în exclusivitate doar la Betano.

Pentru că la Betano ne adaptăm mereu cerințelor tale acum îți oferim o și mai mare flexibilitate online – offline. Cu un simplu cod generat pe site-ul Betano orice jucător cu cont la Betano poate merge la orice stație SelfPay ca să își alimenteze contul. Aplicația mobilă și optimizarea site-ului vin să completeze și să facă pariatul mai simplu.

Peste 5.500 de puncte SelfPay sunt disponibile în toată țara, acestea putând fi găsite în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7. Poți verifica cea mai apropiată locație de lângă tine aici.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți deschizi cont după care poți să depui ușor bani în cont și să începi să te distrezi responsabil în lumea fascinantă a pariurilor sportive și a cazinoului unde ai oferte zilnice și retrageri în maximum 3 ore.

Cum depui prin Betano.Cash?

Simplu, rapid și eficient.

  1. Intră în contul tău Betano și accesează secțiunea Depunere.
  2. În secțiunea Depunere alege modalitatea de depunere Betano.Cash.
  3. Introdu suma pe care vrei să o depui, apoi apasă pe Depunere.
  4. După apăsarea butonului de Depunere, un cod unic de plată va fi generat automat pentru tine.
  5. Află care este cea mai apropiat punct SelfPay din pagina dedicată Cash și mergi la cea mai apropiată stație de plată SelfPay.
  6. Selectează Betano.Cash din meniu.
  7. Tastează codul de plată generat anterior.
  8. După efectuarea plății, fondurile vor apărea în contul tău Betano în timp real.


Cum retragi dacă ai depus cu Betano.Cash?

Pe Betano, ai la dispoziție o gamă largă de opțiuni prin care îți poți alimenta contul și prin care îți poți retrage toate câștigurile. E simplu să depui și să retragi pe Betano doar folosindu-te de metoda cea mai avantajoasă pentru tine: transfer bancar, card, serviciul de plăți online Skrill, serviciul de transfer de bani Neteller, portofelul electronic PaySafeCard și, mai nou, Betano.Cash. Beneficiul pe care îl ai după ce realizezi o depunere prin Betano.Cash este că poți încasa câștigurile prin orice metodă de retragere disponibilă pe Betano.

Descoperă și tu ce simplu e să depui și să retragi pe Betano. Deschide-ți cont acum, alege cea mai confortabilă metodă pentru tine și bucură-te la maximum de o experiență completă de pariere pe cea mai bună platformă de pariuri online din lume!

Distrează-te oricând, de oriunde, de pe orice device!

Jucătorii adevărați trăiesc la maximum experiența Betano cu BetCombo (pre-meci și LIVE), Cash Out 100% pre-meci, Cote cu Marjă 0%, ofertă completă de pariere cu sute de Speciale, promoții zilnice la Pariuri Sportive, jocuri ca la aparate sau jocuri de masă în Vegas, Cazinou și Cazinou Live. Pe site și pe aplicația Betano (disponibilă pe AppStore și MagazinPlay) ești mereu parte din echipa câștigătoare!