Advertorial

(P) Judecătorul împarte sentințele cu premiile cele mai mari!

 „Judge and Jury Megaways”, un nou megaways de la Skywind, este disponibil acum pe platformele Superbet și este plin de acțiune și de funcții speciale.
29.06.2022 | 12:18
P Judecatorul imparte sentintele cu premiile cele mai mari

„Judge and Jury Megaways” trebuie descoperit cât mai repede pentru că bonusurile pot lovi atât în jocul de bază cât și în specială. În jocul normal, judecătorul poate acorda aleatoriu între 3 și 6 simboluri wild pe role sau poate face să dispară cărțile mari la o învârtire necâștigătoare, lăsând loc altor cărți să cadă pentru a forma câștiguri.

Coloana wild apare atunci când pe rândul de sus apare un wild luminat cu roșu și înseamnă că întreaga coloană de dedesubt devine un wild stivuit. Posterul wanted care apare în dreapta rolelor se combină cu posterul care apare pe role și, dacă sunt identice, jucătorul primește direct un premiu cash de până la 5000 X Miza de Joc.

Intră acum în curtea cu jurați și vezi care este sentința ta de câștiguri!

Speciala de rotiri gratuite este acordată de patru simboluri scatter, caz în care se obțin 10 spinuri. Fiecare simbol scatter în plus adaugă 5 spinuri până la un total de 20. Speciala este redeclanșabilă și poate crește cu încă 10 spinuri pentru 3 simboluri scatter.

În timpul jocurilor gratuite, fiecare cascadă de câștig crește multiplicatorul cu +1 iar acesta nu se resetează până la finalul specialei. Tot acum se poate activa speciala ID Parade, acordată de 3 sau mai multe simboluri celulă. Această specială afișează 4 suspecți din care jucătorul alege și sub care se află un premiu instant. Premiile pot fi până la +10 jocuri gratuite, +10 multiplicator progresiv, sau până la 100 x Miza de Joc premiu instant.

Speciala de rotiri gratuite poate fi și cumpărată direct pentru miza x 80 iar șansa de a fi acordată în jocul de bază se dublează prin selecția Double Chance care se activează cu 25% în plus la miza de joc. Coloana wild este activă și în timpul specialei.

Simbolurile slotului sunt din lumea justiției, Judecătorul, Hoțul, Polițistul, Cătușele și Seiful fiind cele mai bune plătitoare.

Premiile pe 117649 moduri de plată, specific megaways, fac totul mai atractiv și mai plin de acțiune.

Joacă responsabil toate sloturile noi de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Nou în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.