Advertorial

(P) La Copa America te uiți și pariezi pe Betano cu MegaCote la fiecare meci

26.06.2024 | 18:06
P La Copa America te uiti si pariezi pe Betano cu MegaCote la fiecare meci
Argentina s forward Lautaro Martinez celebrates after scoring a goal against Chile during the Copa America USA 2024, group A match between, at MetLife stadium in New Jersey, on June 25, 2024. NEW JERSEY UNITED STATES *** Argentina s forward Lautaro Martinez celebrates after scoring a goal against Chile during the Copa America USA 2024, group A match between, at MetLife stadium in New Jersey, on June 25, 2024 NEW JERSEY UNITED STATES Copyright: xALEJANDROxPAGNIx

Meciul vedetă de vineri, 28 iunie, la Copa America este cel dintre Panama și SUA, o partidă din cadrul Grupei C programată de la ora 1:00 a României. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Betano este sponsor oficial la Copa America 2024 și onorează cum se cuvinte competiția de peste ocean cu oferte și provocări dintre cele mai atractive. Spre exemplu, Betano acordă MegaCote la toate meciurile de la Copa America indiferent de faza competiției. Vorbim aici de toate cele 32 de partide din competiție, partide care vor beneficia de cote mai mari cu până la 15%!

O selecție, trei pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de vineri, 28 iunie, am ales meciul Panama – SUA programat în Grupa C la Copa America și, cu Bet Builder activat, am mizat pe trei piețe de pariere, pe același bilet.

Panama – SUA (vineri, 28 iunie, ora 1:00)

Rezultat prima repriză – SUA (cota 1.88)
Ambele echipe înscriu – Da (cota
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Nu (cota 1.70)

Cota totală de 7.60

De 26 de ori s-au mai înfruntat până acum Panama și SUA, palmaresul fiind net favorabil ”yankeilor”, aceștia impunându-se de 16 ori, în timp ce panamezii au câștigat doar două dispute.

În trei din ultimele patru meciuri directe ambele echipe au marcat

Panama a câștigat cel mai recent în fața SUA pe 10 octombrie 2021, cu 1-0, pe teren propriu, în preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar. SUA și-a luat revanșa câștigând de o manieră categorică returul, cu 5-1.

Ultima întâlnire a celor două a avut loc în iulie 2023 cu ocazia Gold Cup, competiția rezervată exclusiv naționalelor din America de Nord, Centrală și Caraibe (CONCACAF), la finalul celor 90 de minute tabela arătând 0-0. Meciul a fost decis în cele din urmă la loviturile de departajare în favoarea americanilor.

SUA a început Copa America învingând Bolivia (2-0), prin golurile marcate de Christian Pulisic și Folarin Balogun în prima repriză a duelului de la Arlington, Texas.

Panama a pierdut meciul cu Uruguay (3-1), sud-americanii desprinzându-se în minutele de final. Uruguay a condus la pauză cu 1-0.

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Panama – SUA de la Copa America poți ajunge la o cotă cumulată de 7.60, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 380,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele trei pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Te uiți și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, așa cum se întâmplă spre exemplu la meciurile Copa America.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a devenit în acest an partenerul oficial al CONMEBOL, Confederația Sud-Americană de Fotbal, atingând un punct de referință semnificativ în consolidarea prezenței companiei în America Latină. Parteneriatul, extins până în 2028, evidențiază angajamentul Kaizen Gaming de a îmbunătăți experiența fotbalistică pe întregul continent.

Copa America 2024 are loc pe stadioane din întreaga SUA, între 20 iunie și 14 iulie, aducând împreună cei mai talentați fotbaliști și cei mai pasionați fani, care vor avea oportunitatea de a-și plasa pariurile prin platforma premium Betano și de a trăi turneul la un alt nivel.

În afară de Copa America 2024, parteneriatul cuprinde diverse alte competiții aflate sub umbrela CONMEBOL, inclusiv turneul preolimpic, Copa America Feminină, Copa America Futsal, Conmebol U20 și U20 Futsal. Această colaborare cuprinzătoare demonstrează dedicarea Kaizen Gaming de a susține fotbalul la toate nivelurile și în rândul diverselor demografii.