Advertorial

(P) La Favbet, joaca se transformă în câștig. Noi lovituri date la sloturile de la Amusnet

22.06.2024 | 09:47
P La Favbet joaca se transforma in castig Noi lovituri date la sloturile de la Amusnet

Încă doi jucători care s-au distrat la sloturile de la Favbet se pot lăuda cu sesiuni de joc profitabile. Conturile lor s-au umplut, după ce au dat lovitura la două jocuri populare, ambele de la Amusnet Interactive.

Peste 160.000 Lei, câștigați de doi jucători

100 Burning Hot este slotul care a plătit cel mai bine în ultima săptămână la Favbet. Jocul a recompensat mai mulți jucători cu sume frumoase, dar pe unul dintre ei l-a plătit în stil mare. Dintr-o singură mână, acesta a încasat nu mai puțin de 87.425 Lei.

Un alt slot care și-a recompensat bine jucătorii în ultima săptămână este prima versiune a celui de mai sus, și anume Burning Hot, tot un slot clasic, cu fructe și șeptari. Cea mai mare sumă plătită a fost de 73.080 Lei, iar aceasta a intrat în conturile unui singur jucător, dintr-o mână.

Euro 2024 se joacă la Favbet – câștigă premii în campania dedicată turneului final

Dacă nu îți plac păcănelele și preferi pariurile, trebuie să știi că Favbet oferă printre cele mai competitive cote de pe piața de la noi. Mai mult, pe perioada Euro 2024, platforma are o campanie specială în cadrul căreia poți câștiga super premii sau bonusuri.

Ca să participi la promoția Euro 2024. Drumul către trofeu, trebuie să ai un cont de jucător deschis și să pariezi pe super meciurile de la turneul final din Germania. La finalul fiecărei etape de concurs, cel care cele mai multe puncte primește un premiu garantat.

Joacă-te și la Favbet, dar nu uita să o faci responsabil. Jocurile de noroc pot crea dependență, așa că fii sigur că acestea rămân doar o sursă de divertisment.