Advertorial

(P) Locul trei la finalul sezonului de Liga 1 se joacă și în Betano Master

Ultima etapă din playoff programează duelul între fosta și actuala campioană a României.
27.05.2023 | 17:58
P Locul trei la finalul sezonului de Liga 1 se joaca si in Betano Master
Andrei Viorel Artean si Andonie Andrei Burca in meciul de fotbal dintre Farul Constanta si CFR Cluj, contand pentru Play-off-ul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, sambata 22 aprilie 2023. Ovidiu *** Andrei Viorel Artean and Andonie Andrei Burca in the football match between Farul Constanta and CFR Cluj, counting for the Superbet Super League Play off, held at the Central Stadium of Gheorghe Hagi Academy in Ovidiu, on Saturday 22 April 2023 Ovidiu Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx

Arena din Gruia găzduiește, duminică, de la 21:00, meciul CFR Cluj – Farul Constanța. O partidă cu miză mare pentru CFR Cluj, echipă aflată în luptă de la distanță cu Universitatea Craiova pentru clasarea pe locul trei la finalul sezonului. Partida dintre CFR Cluj și Farul se joacă și în noul Betano Master, campionatul predicțiilor din Liga 1. Intră în cursa pentru Marele Premiu, în valoare de 50.000 de lei, sau ocupă un loc în clasamentul cu premii totale de 500.000 Lei oferind câte un pronostic pentru fiecare meci din Liga 1.

Ce este Betano Master?

Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci.

Cum se joacă Betano Master pe Liga 1?

De exemplu, meciul CFR Cluj – Farul va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur, dintre cele care vor fi disponibile pe site-ul Betano în ziua meciului.

Una dintre predicții va fi Ambele echipe marchează: Da/Nu!

Selecția completă de pronosticuri va fi disponibilă în site și pe aplicația Betano în ziua meciului.

CFR Cluj abordează etapă finală a playoff-ului cu două puncte avans față de Universitatea Craiova, echipă care joacă acasă cu Sepsi, o echipă care și-a îndeplinit deja obiectivul prin câștigarea Cupei României Betano.

Echipa pregătită de Dan Petrescu are o singură victorie obținută în ultimele cinci meciuri din campionat obținută chiar runda precedentă, 2-1 pe terenul lui Sepsi. Anterior, ardelenii înregistraseră patru înfrângeri și o remiză. Rezultate care au scos CFR-ului din lupta pentru titlu.

Farul a cucerit titlul în Liga 1 după ce a revenit pe teren propriu cu FCSB de la 0-2 și s-a impus în final cu 3-2. Un rezultat care le-a adus medaliile și tricourile de campioni jucătorilor pregătiți de Gheorghe Hagi.

Pentru ”marinari” miza meciului din Gruia nu va fi una de clasament, ci mai degrabă de apărarea a blazonului de campioană.

Trei victorii și două remize a înregistrat Farul în ultimele cinci meciuri din campionat, printre victorii numărându-se și succesul din tur cu CFR Cluj, scor 1-0.

O singură echipă a marcat în ultimele trei meciuri directe între CFR și Farul. În ultimele opt meciuri doar o partidă a fost de GG.

Ultimele meciuri directe

Farul – CFR Cluj 1-0 (22 aprilie 2023, campionat)
Farul – CFR Cluj 0-3 (23 ianuarie 2023, campionat)
Farul – CFR Cluj 0-0 (7 decembrie 2022, cupă)
CFR Cluj – Farul 1-3 (28 august 2022, campionat)
CFR Cluj – Farul 1-0 (1 mai 2022, campionat)
Farul – CFR Cluj 0-0 (19 martie 2022, campionat)
Farul – CFR Cluj 0-2 (16 decembrie 2021, campionat)
CFR Cluj – Farul 1-0 (13 august 2021, campionat)

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite.

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte– obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte– obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite– obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică.

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

Nu uita de Asigurarea VAR la meciurile din Liga 1

VAR (Arbitrajul Video) beneficiază de o atenție sporită pe Betano, prin promoția numită „Asigurare VAR”.  Aceasta funcționează foarte simplu: dacă ai pariat pe golul unui anumit jucător din oferta Betano Oricând Marcator, iar reușita acestuia este anulată de VAR, atunci Asigurarea VAR de pe Betano îți plătește pariul drept câștigător.