Advertorial

(P) Lumina reflectoarelor ajunge până pe Social Media! Vrei să-i urmărești pe cei mai populari?

05.01.2021 | 12:47
P Lumina reflectoarelor ajunge pana pe Social Media Vrei sai urmaresti pe cei mai populari

Contul de Instagram e noul buletin în secolul vitezei, iar marii fotbaliști ai fotbalului european au găsit cea mai bună metodă să le satisfacă curiozitățile fanilor și să-și crească popularitatea. Cum?

Postând zilnic pe insta cele mai tari momente din viața lor! Până la urmă, reclama e totul, așa că hai să vezi cine sunt marii fotbaliști care au făcut furori printre consumatorii de Social Media! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază pe viitoarele meciuri ale acestora!

CR7 e primul în toate!

Ai spune că e imposibil, însă carisma și talentul l-au dus pe starul portughez pe culmile succesului. Aflat pe finalul carierei, CR7 încă sparge recorduri atât pe teren, cât și pe Social Media, iar weekend-ul acesta a depășit pragul de 250M de urmăritori pe Instagram. Își merită titulatura de cel mai iubit jucător, fanii se simt mereu apreciați de către idolul lor, iar activitatea constantă de pe rețelele de socializare a atras și mai mult simpatia suporterilor.

Cu o valoare de piață de peste 60M și un istoric bogat la 4 dintre cele mai mari cluburi ale lumii, CR7 își menține prima poziție în topul aprecierilor, cât și în fața adversarilor de pe teren. Tu ce părere ai? Îl vezi pe CR7 un exemplu? Dă-ne Follow pe Instagram și urmărește cele mai interesante subiecte din sport!

Are 6 Baloane de Aur! Știi despre cine e vorba?

Abia am început anul și deja te-am pus pe gânduri. E vorba de Leo Messi, micul argentinian care i-a depășit pe Platini și Marco Van Basten la numărul de Baloane de Aur câștigate. Pe teren, Leo Messi are o reputație de invidiat, însă te-ai întrebat vreodată cât de apreciat este atacantul Barcelonei pe rețelele de socializare?

Permite-mi să te lămuresc, sunt aproximativ 174M de fani care îl urmăresc pe Leo Messi. Duelul cu CR7 l-a pierdut pe Social Media, însă nici poziția secundă nu e de trecut cu vederea în circumstanțele date.

Fiecare etapă, fiecare gol memorabil sau fiecare reușită a formației catalane o poți găsi pe contul decarului de la Barca. Dacă ascensiunea continuă, crezi că va atinge 200M de followeri la finalul anului?

Neymar se menține în top 3!

În urmă cu ceva vreme, CR7, Leo Messi și Neymar se aflau pe podium în topul celor mai valoroși jucători ai momentului. Se pare că topul s-a păstrat și în rândul aprecierilor de pe Social Media, fiindcă fotbalistul brazilian ocupă poziția a 3-a  cu 144M de followers pe instagram.

Mai tânăr decât adversarii săi, Neymar are o întreagă carieră în față să-și demonstreze aptitudinile, iar contul său de instagram continuă să crească de la an la an, odată cu aportul său pentru campioana PSG.

Există zvonuri cu privire la întoarcerea acestuia în lotul Barcelonei, motiv pentru care așteptăm cu interes declarațiile acestuia, dar și cele mai fresh informații de pe contul său de Instagram. Te-ar surprinde să-l vezi din nou în tricoul Barcelonei?

Legenda rămâne veșnic iubită!

Sunt experți ai fotbalului care îl declară pe Ronaldinho cel mai talentat fotbalist al tuturor timpurilor. Afinitățile sunt subiective, însă, în perioada lui de glorie și după aceasta, Ronaldinho a fost unul dintre cei mai iubiți jucători de către suporterii din întreaga lume.

Golurile sunt doar o cifră când vorbim de acesta, adevăratul spectacol începea doar în momentul în care se afla în posesia balonului. Loviturile spectaculoase, driblingurile și execuțiile precise l-au transformat pe acesta într-un magician, iar fanii își arată în continuare aprecierea față de el.

Cea mai bună dovadă sunt cei 53.3M de urmăritori pe care îi are pe contul de Instagram. Barcelona, Milan sau PSG sunt doar câteva din echipele la care acesta a făcut furori.

Descarcă și tu aplicația Superbet și pariază pe viitoarele meciuri ale acestora direct de pe SuperSocial!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER