Advertorial

(P) Mai sunt 7 mașini și 7 SuperMotive să pariezi la acest turneu european!

Pariază la Euro 2020 și poți câștiga la Superbet cele 7 mașini rămase în joc
29.06.2021 | 13:04
P Mai sunt 7 masini si 7 SuperMotive sa pariezi la acest turneu european

Mai avem o singură zi de meciuri din runda optimilor, iar mulți dintre SuperCampionii noștri se bucură deja de premiile câștigate. Fiecare ediție a acestui turneu european a adus zâmbete pe chipurile suporterilor, iar SuperPremiile oferite la concursul SuperClub „au zdruncinat” lumea pariorilor cu surprize extraordinare.

Bucuria, aventura și adrenalina continuă, iar vestea bună rămâne că vom avea parte de câștiguri pe bandă rulantă! Mai sunt multe premii în joc, așa că înregistrează-te pe platforma Superbet și pariază pe meciurile zilei pentru a intra în cursa pentru SuperPremiile acestui sezon european!

Ești înscris automat!

Chiar așa! Dacă ești un maestru al pariurilor în agenție, trebuie doar să-ți faci SuperCard și intri automat în extragere, iar dacă ești genul căruia îi place să pună bilete direct din propria locuință, atunci trebuie doar să intri pe club.superbet.ro și să vezi câte șanse ai acumulat.

Fiecare leu jucat reprezintă o șansă în plus să câștigi, iar șansele se adună cu bilete jucate pe oferta de sport, loto sau virtuale. Indiferent de meciurile alese, poți câștiga și tu un BMW, un smartphone sau un smartwatch. Totul depinde de tine să strângi cât mai multe șanse și să-ți mărești posibilitățile de câștig. Aruncă o privire peste detaliile concursului și intră și tu în cursa SuperPremiilor!

Au mai rămas zeci de premii!

Distracția continuă până la ultima mașină câștigată! Din fericire pentru noi, mai avem 7 extrageri și 7 BMW-uri de oferit până la marele final. Bineînțeles, atracția principală rămân bolizii pe 4 roți, însă cu puțin noroc, poți pune mâna și pe un smartphone sau un smartwatch nou. Un telefon de ultimă generație e întotdeauna binevenit, iar pentru a ținti un premiu în următoarele 7 extrageri, trebuie să plasezi SuperBilete în zilele în care se joacă la turneul european. Spre bucuria noastră, astăzi ai cea mai apropiată șansă de câștig, așa că aruncă o privire în oferta Superbet și pune-te pe pariat. Abia așteptăm să-ți vedem numele în rândul câștigătorilor!