Advertorial

(P) – Manchester United versus Arsenal: se scrie un episod nou al unei rivalități vechi

Duminică de la 18:30, Premier League găzduiește un SuperMeci. Diavolii roșii îi întâlnesc pe tunari și Old Trafford e pregătit pentru spectacol, așa cum sunt obișnuiți de aproape 130 de ani fanii celor două formații.
03.09.2022 | 16:08
P  Manchester United versus Arsenal se scrie un episod nou al unei rivalitati vechi

Află mai multe despre meci, plus statistici ajutătoare, astfel încât să îți susții inspirat favoriții.

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de Oferta de Bun-Venit!

 

Erik ten Hag caută prima victorie din carieră împotriva lui Arsenal

Noul antrenor al lui United, Erik ten Hag, a adus o schimbare pozitivă odată cu numirea în funcție la formația engleză. Iar meciul de duminică seară este unul al orgoliilor, asta pentru că poate fi prima victorie din carieră pentru ten Hag împotriva tunarilor, dar și a patra victorie consecutivă pe care olandezul o orchestrează în 6 etape. Cu toate acestea, United e pe locul 5 în Premier League, cu 9 puncte. Arsenal, pe de altă parte, este confortabilă în poziția de lider. După 5 etape, are victorii pe linie în campionat și se află la 2 puncte avans față de liderul din sezonul trecut, Manchester City – o performanță notabilă pentru elevii lui Mikel Arteta. Din cele 5 meciuri pe care Arsenal le-a disputat cu United avându-l pe Arteta antrenor, 3 au fost victorii, cărora li se adaugă un egal și o înfrângere. 

Verifică aici toate cotele Superbet pentru Man United – Arsenal!

Pentru Arsenal, performanța din startul sezonului este SuperImportantă: nu au mai pus mâna pe titlu din sezonul 2003/2004. Probabil că Gabriel Jesus & co. vor fi providențiali pentru fanii lor în meciul de duminică seară și vor încerca să materializeze orice ocazie, asta pentru a pune mâna pe a șasea victorie din șase etape și a-și consolida poziția de lider. Se anunță, totuși, un meci echilibrat. Mașinăria de goluri Cristiano Ronaldo nu a părăsit, încă, “barca” și poate face minuni împotriva adversarului pe care Man. United l-a avut cel mai des: de-a lungul timpului au existat 237 de confruntări cu Arsenal, mai multe decât cu oricine altcineva.

La Superbet, meciul echilibrat se materializează în cote apropiate la victorie pentru cele două formații: Man United are cota 2.60, iar Arsenal, 2.65. Dacă mergi pe inspirația lui Ronaldo de a-și crea o SuperFază, ai cota 2.35 că lusitanul va înscrie oricând. Ascultă-ți inspirația și mizează pe formația favorită! Cât mai multe evenimente luate pe bilet îți pot aduce SuperBonusul: câștig sporit cu până la 150%.

Află mai multe despre SuperBonus!

#PremierLeague