Advertorial

(P) Marica, o cotă de 16.00 câștigătoare pe finala Cupei României Betano

21.05.2024 | 12:42
P Marica o cota de 1600 castigatoare pe finala Cupei Romaniei Betano

Fostul mare internațional Ciprian Marica s-a dovedit extrem de inspirat când a jucat mai multe pronosticuri pe același bilet cu Bet Builder, la finala Cupei României Betano dintre Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați. Cota sa a fost de 16.00 și a fost recomandată înainte de meci, așadar cei care au mers pe mâna sa au obținut un câștig frumos.

Cupa României Betano este descrisă și ca „O Cupă pentru toți”, cu șanse egale pentru echipe, dar și cu spectacol pentru suporteri. Finala, jucată pe Stadionul Municipal din Sibiu, a oferit goluri de ambele părți, o doză însemnată de suspans fiind decisă la loviturile de departajare și un deznodământ care a intrat direct în cartea de istorie a fotbalului românesc prin povestea impresionantă a echipei câștigătoare.

Fostul mare internațional Ciprian Marica, în prezent ambasador Betano în România, dovedește că a păstrat din spiritul de atacant veritabil arătat în fața porților adverse și când vine vorba de inspirație în alegerea pronosticurilor la pariuri sportive.

Marica a citit extrem de bine finala dintre Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați, alegând înainte de meci mai multe pronosticuri pe același bilet cu opțiunea de pariere Bet Builder. Toate s-au dovedit corecte!

Cu o zi înaintea finalei Marica a mizat pe egal în timpul regulamentar pentru o cotă de peste 3.00, rezultat care i-a ieșit fără prea multe emoții. La finalul celor 90 de minute programate în finala de la Sibiu tabela a arătat 2-2. Aceasta după ce Oțelul a condus în două rânduri, divizionara secundă Corvinul având puterea să revină de fiecare dată.

De asemenea, Marica a mizat că vor fi marcate peste 1.5 goluri dată fiind apetența ofensivă a celor de la Corvinul în acest sezon de Cupa României Betano. Corvinul marcase nouă goluri în faza grupelor din Cupa României Betano, respectiv alte șapte în sferturi și semifinale, așadar alegerea lui Marica a fost cerebrală.

Mai mult, Marica a dat o mostră din inspirația pe care odată o arăta pe teren atunci când a mizat pe victoria celor de la Corvinul Hunedoara la loviturile de departajare pentru o cotă impresionantă de peste 10.00! Un pariu riscant, dar frumos.

Astfel, cu cele trei pariuri adăugate din același meci grație funcției Bet Builder de pe Betano, Ciprian Marica a obținut pe Betano o cotă cumulată de 16.00 pe același bilet, mizând pe trei piețe diferite de pariere descrise mai sus.

A fost un bilet care s-a dovedit câștigător pentru cei care au mers pe mâna și inspirația lui Ciprian Marica.

Ce este Bet Builder?

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Reacţia unui tânăr spectator la momentul Babasha de la concertul Coldplay:
Reacţia unui tânăr spectator la momentul Babasha de la concertul Coldplay: "Lipsă crasă de respect"
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o...
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o femeie! Fosta soţie a lui Borcea a spus tot
Țipete și scandal monstru! Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan:...
Țipete și scandal monstru! Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan: ”Te faci de râs în fața țării...”. De la ce s-a ajuns la un nou scandal de proporții
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Alertă alimentară. Sortimente de tăieței, retrase din cauza riscului de otrăvire
Alertă alimentară. Sortimente de tăieței, retrase din cauza riscului de otrăvire
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt...
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt distruși de durere: ”Îmi va fi atât de dor”
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion...
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion cu buletine de vot, în Sectorul 3
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei...
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei doi: „M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva”