Advertorial

(P) Martie – o lună plină de câștiguri memorabile la Favbet

Primăvara a început cu un vis împlinit pentru trei jucători Favbet, operatorul de pariuri și cazinou licențiat din România, care cucerește tot mai mulți pasionați de jocuri de noroc de la zi la zi.
30.03.2023 | 19:05
P Martie  o luna plina de castiguri memorabile la Favbet

 Jucătorii Favbet au dat lovitura la jocurile preferate. Cu un mod de joc responsabil, cei trei au pus mâna, în total pe 100.000 de euro și au demonstrat că pasiunea lor pentru jocuri de noroc poate fi și profitabilă.

Jocul “Book of Dead” de la Play’n Go l-a adus celui mai norocos jucător Favbet al lunii martie un câștig de 206.000 de lei, adică aproape 42.000 de euro! Se pare că pasiunea și determinarea pot aduce beneficii semnificative. Al doilea jucător Favbet care se poate lăuda cu un câștig memorabil a pus mâna pe 175.000 de lei, adică mai bine de 35.000 de euro. Câștigul a fost înregistrat la slotul Money Train 2, de la providerul Relax Gaming, cu o miză de 500 de lei. 

Încă un jucător care a demonstrat că distracția și câștigul pot face pereche bună a jucat la unul dintre cele mai populare jocuri, Shining Crown. Pasiunea și stilul de joc responsabil i-au adus în doar câteva minute pe suma de 101.400 de lei. Totul, cu o miză de doar 200 de lei. Dacă alegi să-ți faci un cont la Favbet și să dai drumul la distracție cu cele mai tari jocuri. Favbet pune la dispoziția clienților peste 1500 de sloturi cu volatilitate ridicată și cele bune procente RTP, de la cei mai importanți provideri din lume, precum NetEnt sau Pragmatic Play. La Favbet poți juca de la clasicele sloturi cu fructe sau șeptari până la cele mai moderne, cu teme diverse care te introduc în lumi fermecate. 

Și pasionații de pariuri au avut o primă lună de primăvară profitabilă. Un parior a ales un pariu simplu, dar care s-a dovedit a fi o alegere sigură. El a ales două meciuri, unul din Serie A, Inter vs. Lecce, și unul din Premier League, Wolverhampton vs. Tottenham, la care a pariat că se vor înscrie peste 0.5 goluri. Și a avut dreptate. Iar câștigul său s-a ridicat la suma de 16.500 de lei.

Un alt doilea parior care a făcut o alegere bună s-a ales cu 14.500 de lei după ce a pariat pe duelul din Champions League, dintre Real Madrid și Liverpool. Acesta a mizat tot pe pariul de over 0.5 goluri, iar madrilenii au câștigat cu 1-0.  Chiar dacă acești jucători au ales pariuri simple, tu poți da lovitura cu altele. La Favbet ai o gamă largă de opțiuni de pariere pe fiecare eveniment în parte, iar operatorul îți pune la dispoziție sute de evenimente din zeci de sporturi, de la fotbal și tenis, până la darts sau sporturi virtuale.

Primăvara a adus cu ea câștiguri impresionante pentru jucătorii Favbet, iar aceștia au arătat că dacă ai un mod de pariere responsabil, dacă ești bine informat și faci alegeri inteligente, poate vei fi tu următorul jucător Favbet cu câștiguri record.