Advertorial

(P) MaxWheel te premiază în fiecare zi pe MaxBet.ro

02.06.2023 | 12:36
P MaxWheel te premiaza in fiecare zi pe MaxBetro

Ai aflat noutățile de pe MaxBet.ro? Chiar dacă roata se întoarce, tot tu ai de câștigat! Vrem să ne asigurăm că experiența ta este la Alt Nivel, de aceea, pentru distracție la MAX și conturi pline, s-a lansat MaxWheel gata să te premieze în fiecare zi! Norocul te urmărește atunci când apeși butonul ÎNVÂRTE și orice spin e câștigător.

BONUSURI ZILNICE CU MAXHWEEL

Dacă ai un cont activ și verificat la MaxBet.ro și o depunere în ultimele 7 zile, MaxWheel îți pune la dispoziție mai multe tipuri de bonus acestea fiind acordate sub forma de Rotiri Gratuite, Bani Bonus, Rotiri Gratuite la depunere, Bani Bonus la depunere. Dacă nu ai cont, nicio problemă! Înregistrează-te acum pe MaxBet.ro și obține Bonusul Dublu de Bun Venit de până la 2.000 RON și rotiri gratuite la unul dintre cele mai populare sloturi din Cazino! Apoi, tot ce îți rămâne de făcut este să te distrezi responsabil pe MaxBet.ro.

Mai jos îți detaliem pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a învârti cu succes la MaxWheel:

  1. Intră în contul tău de jucător;
  2. Deschide meniul din pagina principală;
  3. Alege MaxWheel din opțiunile disponibile;
  4. Apasă butonul ÎNVÂRTE și lasă roata să te surprindă;
  5. Acceptă bonusul și urmează pașii afișați pe ecran pentru a te bucura la MAX de ofertă.

ÎNVÂRTE ȘI CÂȘTIGĂ

Nu lăsa norocul să plece de lângă tine, așa că accesează și celelalte promoții disponibile pe MaxBet.ro. Provocarea MaxRoyale te așteaptă să te ridice la înălțime cu premii la Alt Nivel – cinci experiențe VIP, iar MaxJackpoturile pot face din tine un câștigător oră de oră. Și asta nu e tot! Joacă-ți șansa, cucerește clasamentul misiunilor și turneelor, iar cele mai tari premii pot fi ale tale!