Advertorial

(P) Mbappe la Real? Messi la Barcelona? Neymar la United? Cote de până la 35.00 pe supertransferurile verii!

Marile campionate ale Europei s-au terminat, iar fanii echipelor de top intră din nou în acea perioadă a anului în care dau drumul imaginației, scot pixul și hârtia și creionează un nou prim 11, fresh, plin de numele jucătorilor pe care și-i doresc.
31.05.2023 | 01:11
P Mbappe la Real Messi la Barcelona Neymar la United Cote de pana la 3500 pe supertransferurile verii

Vara lui 2023 va fi la fel de intensă în mercato, iar unii dintre cei mai mari fotbaliști ai planetei pot schimba decorul. Unde crezi că vor ajunge Mbappe, Messi, Neymar, Kane, Firmino sau Di Maria? Pe Superbet ai Supercote pentru transferurile perioadei de mercato care se încheie pe 3 septembrie!

Trioul de aur al lui PSG, încotro!?

Marele semn de întrebare al viitoarelor luni e legat de Lionel Messi. Ca și plecat de la Paris Saint-Germain, campionul mondial e la o nouă cumpănă a carierei, iar direcțiile par două: revenirea pe Camp Nou sau o experiență în Arabia Saudită. Prima ar însemna un boost dat unui club aflat într-o situație grea și are o cotă de 1.75 pe Superbet. A doua le cuprinde pe Al Hilal și Al Ittihad, la o cotă de 2.05 pentru opțiunea “Messi semnează cu oricare echipă din Arabia Saudită”. Variante de backup? Inter Miami (cotă 8.00), Man. City (25.00) și Newcastle (30.00).

Pentru Kylian Mbappe fiecare vară vine cu aceeași provocare: lasă PSG pentru a se transfera, în sfârșit, la Real Madrid? Dacă în trecutul apropiat a fost la un vârf de ac de semnarea contractului cu “los blancos”, mutarea pare improbabilă în această fereastră de mercato. Șansele ca supergolgheterul francez să rămână pe Parc des Princes sunt imense (cotă 1.05), în timp ce o plecare la Real e considerată o mare surpriză, având o cotă de 8.00. Există și variantele Man. United (9.00) și Chelsea (10.00).

În cazul lui Neymar, termenul potrivit pentru a-i descrie șansele de a rămâne la PSG este “fifty-fifty”, tradus într-o cotă de 1.50 pentru ca noul sezon să-l prindă tot în capitala Franței. Care ar fi variantele starului brazilian? În primul rând, Man. United (cotă 4.00 pe Superbet pentru un transfer pe Old Trafford). Apoi Chelsea, veșnica Chelsea, cu o cotă de 7.50, urmată de Newcastle (10.00) și…Barcelona (cotă 15.00).

Alte mari transferuri ale verii

Premier League se anunță punctul fierbinte al ferestrei de mercato din vară, Chelsea, Arsenal, Man. United, Man. City, Newcastle și Liverpool fiind așteptate să-și întărească loturile. De pe Anfield pleacă Roberto Firmino, opțiunile brazilianului fiind unele de top: Barcelona (cotă 1.90), Real Madrid (6.00), Napoli (7.50) sau Internazionale Milano (11.00).

Tot din Premier League vine și un alt mare dubiu al verii, legat de contractul pe care-l va semna Harry Kane. Va rămâne la Tottenham (cotă 1.95) sau va merge la Man. United (cotă 2.20) pentru a se lupta la titlu? Există și opțiunea Chelsea (cotă 9.00)!

Rămânem în Londra, dar la West Ham, acolo de unde Declan Rice e așteptat să facă pasul spre o echipă de top din Premier League. Destinația preferată e Arsenal (cotă 1.70), unde internaționalul englez ar urma să-l înlocuiască pe Granit Xhaka. Interes există de la Man. United (cotă 6.00) și Bayern (6.00), iar o puțin probabilă rămânere la West Ham e, mai degrabă, o surpriză de cotă 8.00.

Dacă te simți inspirat și crezi că ghicești traiectoria carierelor fotbaliștilor de top, te așteptăm în Secțiunea Speciale de pe Superbet, acolo unde găsești cote de până la 35.00 pentru perioada de mercato din această vară.