Advertorial

(P) Nigeria – Egipt: Derby în Grupa D de la Cupa Africii pe Naţiuni. Salah are cota 2.55 să marcheze

Ziua de marţi de la Cupa Africii pe Naţiuni propune un SuperMeci în Grupa D, între două dintre favoritele la câştigarea trofeului, Nigeria şi Egipt. Salah are cota 2.55 să marcheze
11.01.2022 | 12:37
P Nigeria  Egipt Derby in Grupa D de la Cupa Africii pe Natiuni Salah are cota 255 sa marcheze

Descarcă aplicaţia Superbet pentru a vedea de oriunde meciurile de la Cupa Africii pe Naţiuni!

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de la până la 500 de lei!

Salah, favorit să marcheze împotriva Nigeriei

Mohamed Salah, starul lui Liverpool, este probabil cel mai important jucător de la această ediţie de Cupa Africii pe Naţiuni. Chiar dacă Salah a marcat doar două goluri în preliminarii, unde Egipt a terminat fără înfrângere grupa din care au mai făcut parte Comore, Kenya şi Togo, este fotbalistul care poate ghida Egiptul spre un nou titlu de campioană a Africii.

Salah, care a marcat 23 de goluri în 26 de meciuri pentru Liverpool în acest sezon, este principalul favorit să marcheze în meciul Nigeria – Egipt. Salah are cota 2.55 să înscrie în orice moment al meciului. Vezi aici întreaga ofertă de la Nigeria – Egipt.

„Super Vulturii”, fără Dennis şi Osimhen

Nigeria, care s-a clasat pe locul trei la ediţia din 2019, nu se poate baza pe principalul său marcator la ediţia din acest an, din Camerun.

Victor Osimhen, cel mai bun marcator din preliminarii, alături de Patson Daka, cu cinci goluri, are parte de un sezon de coşmar, până acum. Prima oară, atacantul s-a accidentat şi a lipsit o perioadă importantă de la Napoli, moment în care formaţia antrenată de Luciano Spalletti a pierdut primul loc în clasament. Revenit în timp util pentru a putea fi selecţionat, Osimhen a ieşit pozitiv la testul COVID-19 şi a ratat astfel turneul final.

Însă atacantul lui Napoli nu este singura absenţă de marcă din lotul Nigeriei. „Super Vulturii” nu se pot baza nici pe unul dintre cei mai în formă atacanţi din Premier League. Emmanuel Dennis, care a marcat opt goluri în acest sezon în Anglia, nu a venit cu Nigeria la Cupa Africii pe Naţiuni.

Nigeria, o singură victorie cu Egipt în ultimii 22 de ani

În ultimul meci direct dintre Nigeria şi Egipt, disputat în urmă cu aproape doi ani, Nigeria s-a impus la limită, 1-0, însă într-o partidă amicală, fără miză.

Anterior, ultima victorie a Nigeriei împotriva Egiptului s-a produs în 1990, la Cupa Africii. De atunci, Egiptul s-a impus de trei ori, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate, până la victoria Nigeriei din 2019.