(P) Noile SuperJocuri își așteaptă campionii! Fii tu unul dintre ei!

silviu elisei   
în Pariuri sportive
08/04/2021, 16:27
(P) Noile SuperJocuri își așteaptă campionii! Fii tu unul dintre ei!

Cu Superbet, veștile bune vin întotdeauna pe bandă rulantă. Oferta de jocuri a mai adăugat 4 piese în puzzle-ul celor mai bune sloturi, motiv pentru care weekend-ul acesta se anunță SuperDistracție și câștiguri la fileu. Vorbim ca de la jucător la jucător, pasiunea pentru sloturi e imposibil de inhibat, așa că permite-mi să-ți prezint noile achiziții alături de care poți sparge topurile în acest final de săptămână. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Încingem atmosfera cu Hot to Burn!

Deschide geamurile și adu frapiera cu gheață, noul Hot to Burn e gata să încingă atmosfera și să-ți ofere șansa de a prinde SuperCâștiguri. Un clasic în care SuperFructele se rotesc până la epuizare, dar în momentul în care liniile plătitoare își fac treaba, atmosfera devine incendiară. Ai la dispoziție 5 linii plătitoare să-ți rotunjești veniturile, însă te anunț de acum! O să sară mercurul din termometre în momentul în care o să prinzi Big Win-ul jocului. Relaxează-te pe final de săptămână cu o băutură rece și un joc HOT cu SuperFructe. Vezi aici oferta de Jocuri și alege Hot to Burn!

Ajută-l pe Zeul Soarelui în Solar Temple!

Aztecii erau una dintre cele mai bogate comunități din antichitate, motiv pentru care și-au permis să-și dezvolte traiul mult mai rapid față de alte popoare. Din fericire pentru tine, Solar Temple e un SuperJoc bazat pe povestea acestei civilizații, iar Zeul Soarelui, una dintre cele mai importante zeități din cultura lor, e pregătit să-ți pună pe tavă toate bogățiile. Ai nevoie de puțin talent, o mână bună și ceva noroc, elemente pe care sunt sigur că le ai mereu de partea ta, iar asta te va face un magnet pentru profit. Solar Temple poate fi numit și slotul jucătorilor! Oricând poate să apară o mână salvatoare pentru un final fericit. Simboluri plătitoare, free spins și alte surprize te așteaptă! Încearcă-ți acum norocul și simte-te stăpânul jocului!

Forțele răului sunt acum mai profitabile!

Indiferent dacă ne place să recunoaștem sau nu, fiecare dintre noi are o latură “întunecată” pe care o afișăm în momentele necesare. Elite of Evil e genul de joc cu o tematică destul de sumbră, specific stilului gotic, însă puterea forțelor întunecate aduce un SuperProfit în acest caz. Știi cum se spune, scopurile comune creează noi alianțe, așa că ai toate motivele să te aventurezi într-o SuperExpediție Elite of Evil și să pui mâna pe câștiguri. Ai 243 de linii plătitoare la dispoziție cu care poți câștiga mână după mână, iar valul de noroc de va lovi, poți prinde Big Win-ul de 5000x suma jucată. Ce spui? Te simți pregătit de o nouă provocare?

Era zeilor a început!

Filantropia a fost mereu una din caracteristicile zeilor olimpieni, iar curajoșii jucători vor beneficia întotdeauna de o atenție specială din partea acestora. Dacă te simți în formă și gata să dărâmi orice obstacol, atunci încearcă noul Era of Gods. Ai 20 de linii plătitoare să-ți rotunjești veniturile și șansa de a prinde mâinile norocoase de free spins. Tu dai startul la distracție și câștiguri! Descarcă aici aplicația Superbet și încearcă noile jocuri!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Închide ×