Advertorial

(P) Norocul e dublu pentru cei curajoși!

Un nou slot plin de adrenalină te așteaptă acum pe platformele Superbet. „Double Cash Spinner” este cel mai nou joc care poate aduce câștiguri duble pentru cei curajoși.
13.07.2022 | 15:31
P Norocul e dublu pentru cei curajosi

„Double Cash Spinner” este un joc simplu și clasic, pe 3 role cu câte 3 poziții, dar care îmbină cu inspirație și elementele sloturilor moderne.

Simbolurile sunt șeptarii roșii și lingourile de argint care pot veni pe tablă câte 1, 2 sau 3 și care plătesc pe 9 linii de câștig. 3 simboluri Wild plătesc de 80 de ori miza totală iar 3 șeptari tripli acordă miza de 15 ori.

Jucătorul alege câte linii active dorește să aibă într-un joc și miza pe linie, dar dacă joacă cu curaj, pe toate cele 9 linii poate avea parte de o surpriză foarte plăcută la speciala declanșată de simbolurile Bonus.

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit!

Jocul are 2 speciale acordate de minim 3 simboluri bonus pe tablă, Cash Spinner și Double Cash Spinner. În aceste runde apare o roată a norocului cu premii, la care o învârtire va stabili premiul obținut în rundă.

Premiul maxim la Cash Spinner este de 1000 x Miza de Joc, dar lucrurile devin cu adevărat interesante la Double Cash Spinner.

Double Cash Spinner se poate acorda în 2 moduri. Fie dacă la un joc cu toate cele 9 linii de plată active apar simbolurile Bonus pe două dintre linii, fie de către roata Cash Spinner, dacă la învârtirea ei cursorul indică trecerea la Double Cash Spinner. Această roată acordă toate premiile dublate, iar câștigul ei maxim este de 5000 x Miza de Joc.

Pentru o distracție perfectă într-o după-amiază de vara, încearcă acum Double Cash Spinner!

Joacă responsabil toate sloturile noi de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Nou în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

#DoubleCashSpinner #Inspired #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil