Advertorial

(P) Noua campanie de brand FAVBET încearcă să redescopere pariurile    ca fiind hobby-ul preferat al României

După ce a fost un pilon de bază al pieței de iGaming și pariuri sportive din România încă din 2016, FAVBET vine cu cea mai mare campanie de brand pentru a atrage tot mai mulți pariori români și pentru a consolida accentul pe oferirea unei experiențe de pariere de top în industrie.
17.03.2023 | 14:54
P Noua campanie de brand FAVBET incearca sa redescopere pariurile  ca fiind hobbyul preferat al Romaniei

Noua campanie a casei de pariuri exploatează o latură mai socială a pariurilor și susține că acestea pot fi la fel de bune în a aduce bucurie și a stârni conversații precum hobby-urile noastre preferate, oricât de diverse ar fi acestea.

Ambalat în video-uri de câteva secunde, mesajul cheie al campaniei este construit în jurul ideii că a plasa un pariu îți poate oferi același entuziasm ca și activitățile tale preferate.

Îți place să vânezi comori în weekend? Ei bine, pariurile sunt la fel, dar fără o lopată și tone de pământ de săpat. Îți place să colecționezi rațe de cauciuc? Cum ar fi să colecționezi victorii fără riscul de a rămâne fără spațiu în apartament? Îți place pescuitul? Există o mulțime de pești mari de prins în marea pariurilor sportive.

Și cea mai bună parte a noului tău hobby? Este extrem de ușor de acceptat, deoarece FAVBET și-a îndeplinit misiunea de a oferi noilor pariori cea mai ușoară integrare și o mulțime de bonusuri pentru începători pe favbet.ro.

Pe lângă video-urile pline de energie, campania va include, de asemenea, activități de social media, digitale, tipărite și OOH pentru a amplifica mesajul. La acțiune se vor alătura și ambasadorii locali ai FAVBET, boxerul Filip Hrgović, cântăreața Lidija Babić și actorul Rene Bitorajac.

“Producerea unei campanii amuzante și atractive de o asemenea amploare pe timp de război a fost cu siguranță o provocare pentru noi, ca firmă cu sediul în Ucraina, și mă bucur că am reușit să o facem să funcționeze. Ne iubim publicul român și acest lucru ar putea fi cea mai mare dovadă a cât de departe suntem dispuși să mergem pentru a îi oferi acea experiență de pariere de clasă mondială pe care o merită”, a declarat Oleksandr Tarasov, Head of Brand Favbet.

“Colaborarea cu FAVBET ne-a oferit oportunitatea de a avea o viziune nouă asupra categoriei de pariuri și de a surprinde latura socială a acesteia, care are mai puțin de-a face cu jocurile de noroc și mai mult cu alimentarea conversațiilor și crearea de conexiuni. Este o campanie strălucitoare și suntem încântați că am făcut parte din ea”, a declarat de la Adjè, un studio de producție cu sediul la Kiev, responsabil pentru a da viață viziunii creative a FAVBET.

FAVBET. Hobby