Advertorial

(P) Nu rata azi aventura la San Quentin!

Pe platformele Superbet, acum ai ocazia să îi păzești pe răufăcătorii din închisoarea californiană „San Quentin XWays” și poți câștiga, în plus, de 150.000 x Miza de Joc
06.07.2022 | 12:34
P Nu rata azi aventura la San Quentin

Un nou joc cu poveste este disponibil acum pe platformele Superbet. Este vorba despre San Quentin XWays, a cărui acțiune se petrece în cea mai veche închisoare federală din California și în care misiunea ta este să îi păzești pe răufăcători în timp ce aduni superpremii.

Se joacă pe o tablă de 5 role, cu câte 3 poziții fiecare, și plătește implicit pe 243 modalități de câștig. Simbolurile jocului sunt specifice mediul în care se desfășoară. Răufăcătorii sunt cei care plătesc cel mai bine, dar premii decente acordă și celelalte simboluri, săpunul, bricheta, șurubelnița, cătușele sau hârtia igienică.

Miza posibilă este cuprinsă între 1 și 160 de lei iar plata maximă a slotului este de 150.000 x Miza de Joc.

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit!

San Quentin xWays are și câteva speciale foarte atractive: Enhancer Cells (în partea superioară și inferioară a fiecărei role sunt pozițiile blocate ale Enhancer Cell. Când acestea sunt declanșate pentru a se deschide, descoperă unul dintre cele 5 simboluri de plată superioare: Wild, Razor Split sau xWays), Bonus (atunci când unul sau două simboluri Bonus apar pe role, aceste simboluri se transformă în Wild și deschid și Enhancer Cell corespunzătoare; 3 sau mai multe simboluri Bonus declanșează Lockdown Spins), Lockdown Spins (3, 4 sau 5 simboluri Bonus declanșează Lockdown Spins cu 1, 2 sau 3 Jumping Wilds de pornire). Numărul de rotiri gratuite și multiplicatorul se decid la începutul rundei.

Jumping Wilds sunt declanșate atunci când un Simbol Wild apare pe rola cu acceleratorul Razor Split. În acest caz, multiplicatorul se dublează, iar valoarea maximă a multiplicatorului pe care Jumping Wild o poate avea este 512.

Jocul oferă și posibilitatea de a cumpăra speciala de rotiri gratuite Lockdown Spins care vine pe 3 niveluri posibile, cu 3, 4 sau 5 simboluri Bonus declanșatoare și premii din ce în ce mai mari.

Descoperă cât mai repede acest nou slot plin de acțiune și bucură-te de specialele lui!

Joacă responsabil toate sloturile noi de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Nou în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.