Advertorial

(P) – Nu rata ultima ediție a sezonului cu Dan Capatos, live de la 21 pe YouTube Superbet!

Este ultima zi de joi înainte de vacanță în care ne vedem de la ora 21, live pe canalul YouTube Superbet pentru o nouă ediție a emisiunii “Superjocuri cu Capatos”.
21.07.2022 | 14:54
P  Nu rata ultima editie a sezonului cu Dan Capatos live de la 21 pe YouTube Superbet
(P) - Nu rata ultima ediție a sezonului cu Dan Capatos, live de la 21 pe YouTube Superbet!

Nu rata finalul sezonului pentru că ne vom reîntoarce abia din Septembrie și sigur îți va fi dor până atunci. Pe lângă sesiunea de joc efectiv pe care Dan o face alături de pasionați, nu vei rata nici de această dată poveștile savuroase și pline de umor pe care supermoderatorul le-a pregătit. Participă la show și întrebările tale pot fi alese pentru a primi cele mai sincere răspunsuri.

Intră acum pe canalul nostru și setează-ți reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show, care nu trebuie ratat de niciun pasionat.

Slotul zilei este Max Chance and the Safari Secrets, unul dintre cele mai noi sloturi de pe platformele Superbet. Pe lângă faptul că te trimite într-o călătorie imaginară în safari, unde atmosfera e răcorită de câștigurile în cascadă, Max Chance and the Safari Secrets e plin de funcții speciale.

Se joacă pe o tablă de 7×7 cu 49 de poziții pe care se pot forma combinații plătitoare în cascadă. Orice secvență de 5 sau mai multe simboluri identice adiacente premiază și lasă loc altor simboluri să aducă noi premii. Câștigul potențial maxim este de 10000x miza, așa că Max Chance and the Safari Secrets încinge cu siguranță atmosfera vara aceasta.

Simbolurile care plătesc cel mai bine sunt animalele: rinocerii, leii, crocodilii și elefanții sunt cei după care ar trebui să te uiți. Ori de câte ori este declanșat un câștig pe baza unuia dintre simbolurile-animal de mai sus, primești și un multiplicator pentru câștig, care este cuprins între 2x și 500x.

Dacă unul sau mai multe simboluri banană aterizează pe role, atunci jucătorul va primi unul dintre cele 4 Bonusuri Maimuță. Bonusul 1 adaugă pe grilă între 5 și 10 simboluri wild. Bonusul 2 elimină de pe grilă toate simbolurile mici, Bonusul 3 adaugă pe grilă un simbol colosal de 3×3 poziții, iar Bonusul 4 va adăuga pe grilă până la 3 simboluri scatter. Numărul de banane decide numărul de bonusuri acordate în ordine, 4 banane acordând toate cele 4 bonusuri în ordine.

4, 5, 6 sau 7 simboluri Scatter activează rotirile gratuite (10, 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite cu multiplicator). Pentru curioși, jocul beneficiază și de opțiunea de a cumpăra bonusul (100x miza). De asemenea, dacă vrei să îți dublezi șansele la declanșarea rotirilor gratuite, poți opta pentru Double Chance. În schimbul unei mize ușor mărite, îți poți crește șansele la declanșarea bonusului.

Petrece-ți vacanța într-o superaventură în safari. Începe chiar acum!

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi 15 la număr și fiecare înseamnă 50 de lei pentru slotul zilei, Max Chance and the Safari Secrets. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus!

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de premiile oferite de Capatos. În plus, ai și 300 de Rotiri Gratuite la trei dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul-Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

#MaxChanceandtheSafariSecretsJI #SkyWind #SuperjocuriCuCapatos #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil