Advertorial

(P) Nu știi ce să pariezi? Pune miza și cât vrei să câștigi, iar BetMentor îți face biletul cu inteligența artificială

De cele mai multe ori oferta extinsă de pariere îți poate da dureri de cap înainte de a te hotărî pe ce sport sau echipă să pariezi.
24.05.2023 | 20:52
P Nu stii ce sa pariezi Pune miza si cat vrei sa castigi iar BetMentor iti face biletul cu inteligenta artificiala
Sporting CP vs Arsenal, UEFA Europa League 2022/23, Football, Round of 16, first leg Lisbon, Portugal, 2023-3-9, Sporting CP vs Arsenal, UEFA Europa League 2022/23, Football, Round of 16, first leg, Sporting CP forward Marcus Edwards 10 with the ball, Lisbon Portugal

Sau nu ai timp și răbdare pentru a analiza fiecare meci din punct de vedere statistic înainte de a plasa un pariu. Betano îți întinde o mână de ajutor cu opțiunea BetMentor, pariurile cu inteligență artificială, prin care vei primi sugestii de pariere pentru orice miză și orice câștig îți dorești.

Ce este BetMentor

BetMentor este un widget inovator de pe Betano, foarte ușor de folosit și disponibil 24/7 pentru pariorii noștri. Acesta este disponibil permanent pe site-ul Betano, în partea din dreapta a homepage-ului, sub biletul tău de pariere. În aplicația mobilă, acesta poate fi accesat apăsând tab-ul de Sporturi din subsolul paginii, după cum poți vedea în video de mai jos:

Pentru a profita de avantajele oferite de BetMentor tot ce trebuie să faci este să alegi suma pe care vrei să o pariezi și, mai apoi, un interval de câștig, care variază în funcție de cota totală a biletului, astfel:

Între 20 – 50 lei
Între 50 – 2.00 lei
Între 200 – 1.000 lei
Între 1.000 – 5.000 lei
Între 5.000 – 10.000 lei

Odată stabilită suma de pariere și intervalul de câștig, BetMentor își intră în rol și îți va propune o selecție de pariuri care să se încadreze în parametrii aleși pentru un potențial câștig cât mai atractiv.

Cum funcționează BetMentor

Dacă ești nehotărât și nu știi pe ce să pariezi, dar ai  doar ca reper suma pe care vrei să o mizezi și cea pe care ai vrea să o câștigi, poți folosi funcția BetMetor de pe Betano.

Spre exemplu ai miza de 10 lei, activezi BetMentor și alegi intervalul de câștig, în cazul de față 50-200 de lei.

E momentul ca BetMentor să-și intre în rol acesta propunând patru selecții de pariuri pentru un bilet multiplu cu o cotă cumulată de 15.65, pe care am mizat 10 lei și care îmi poate aduce un potențial câștig de 156.52 de lei, potrivit celor patru pariuri de mai jos:

MFK Vystov – FC Vysocina Jihlava
Rezultat prima repriză – MFK Vystov (cota 1.95)

Elche – Sevilla
Rezultat final – Sevilla (cota 2.05)

Villarreal – Cadiz
Rezultat prima repriză – Villarreal (cota 1.91)

Real Madrid – Rayo Vallecano
Pauză/Final – 1/1 (cota 2.05)

În plus, cu BetMentor fiecare selecție aleasă este însoțită și de o scurtă notă informativă de ce a fost aleasă acea opțiune pe baza informațiilor statistice existente pe marginea respectivelor evenimente.

Încearcă și tu BetMentor și învață alături de widget-ul nostru de ce statisticile pot fi esențiale atunci când pariezi. Succes! Să fie verde!