Advertorial

(P) Obiceiurile bune nu se schimbă la pariuri: ai un mare avantaj în finala Ligii Campionilor

Ai așteptat acest moment tot sezonul - sâmbătă se joacă finala Ligii Campionilor! Și e cazul să profiți din plin.
Autor: Claudiu Ilie | 28.05.2021 | 16:04
(P) Obiceiurile bune nu se schimbă la pariuri: ai un mare avantaj în finala Ligii Campionilor

Pe casapariurilor.ro descoperi fix avantajul de care aveai nevoie, ca să pariezi liniștit pe…orice cotă vrei tu! Marele meci vine “la pachet” cu 30% cashback, indiferent ce vrei să joci pe bilet.

Pe scurt, îți intră bani în cont chiar dacă ai bilete pierzătoare în weekend, cu premii cash pentru toți românii. Regulile sunt simple, așa cum te-am obișnuit deja la Casa Pariurilor: intri în cont, plasezi bilete cu mize între 20 și 100 de lei și intri intrat automat în promoție. Singura condiție pentru a beneficia de cashback: biletele tale trebuie să conțină o selecție de pariere pe meciul din finala Ligii Campionilor, Manchester City – Chelsea. În rest, poți să-ți lași  inspirația să te “ghideze” la pariuri!

Noi îți dăm și câteva informații prețioase. Jucători suntem cu toții și ne-am făcut deja “temele”, cu o analiză detaliată pe site și în aplicație: Chelsea a câştigat 3 din ultimele 4 meciuri cu Manchester City, iar în 4 din ultimele 5 “directe” au marcat ambele echipe și au fost peste 2.5 goluri în meci! Mai mult, Chelsea este neînvinsă în 11 din ultimele 12 meciuri din Champions League și abordează cu mare încredere partida, fiindcă Mount, Kovacic, Pulisic, Havertz și Werner sunt în mare formă. Altfel, Pep Guardiola mai are doar un pas până la îndeplinirea marelui vis: antrenorul catalan nu a mai pus mâna pe marele trofeu din 2011, când se afla la cârma Barcelonei. Tu pe cine mizezi?

 

Profită până pe 29 mai cu biletele tale pre-match, în ultimul weekend cu fotbal de top înainte de Euro! Am zis Euro? Să nu uităm: și acolo venim cu premii și surprize zi de zi, pentru un turneu final de neuitat. Descarcă aplicația tuturor românilor și intră în joc, cu cele mai tari oferte ale verii! #casafiebine

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!